Welkom op mijn persoonlijke pagina


Travelling, it leaves you speechless,
then turns you into a storyteller.
- Ibn Battuta -

Waar in de wereld je ook naartoe op reis gaat, er is altijd een moment waar je stil van valt. Dat zijn de momenten waar je achteraf de mooiste verhalen over vertelt. Zelf ken ik dergelijke momenten ook en ik deel er graag een paar met je:

~ Spotten van wilde olifanten in Sri Lanka
~ Paardrijden over een prachtig strand in Nicaragua
~ Zonsopkomst bekijken boven de tempels in Bagan, Myanmar
~ Dineren onder de sterrenhemel in de woestijn in Marokko
~ De top van een berg halen tijdens een wandeling op Madeira

De wereld heeft zoveel moois te bieden en ik help je graag met het uitzoeken en regelen van jouw volgende reis. Samen met jou bespreek ik al jouw ideeën en wensen voor jouw vakantie. Op basis van deze informatie ga ik aan de slag om jouw perfecte reis samen te stellen. Ik neem je al het werk uit handen waardoor jij alleen maar hoeft te genieten van de voorpret en de reis zelf.

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds en onze duty office monitort continu alle actualiteiten in de wereld. Mocht er iets misgaan op reis dan sta ik, eventueel samen met mijn collega's, voor je klaar.

Hoe fijn is dat? Jouw eigen aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw vakantie. En het mooie is; deze persoonlijk service kost jou niets extra!

Don’t let your dreams be dreams
- Jack Johnson -

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om van gedachten te wisselen over jouw komende vakantie.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-24161193

Terug Naar Boven