Welkom op mijn persoonlijke pagina


Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen!

Welkom, bienvenida , welcome, bienvenue, selamat datang, bem-vindo, wilkommen, välkommen op mijn persoonlijke pagina. Ik help u graag met die eerste mijl.

Iets over mezelf
Waardoor het reizen in mijn bloed is gekomen is nog altijd een grote vraag in onze familie. Het reizen zat er niet in bij ons. Maar ik? Ik kon en kan niet wachten om weer aan het volgende avontuur te beginnen. Veel reizen naar uiteenlopende bestemmingen heb ik al gemaakt. En iedere keer komt er weer een reiswens bij. Tel daarbij nog mijn jarenlange ervaring in de reiswereld op en dan kun je wel stellen dat ik verzot ben op reizen en alles wat erbij komt kijken.

Persoonlijke service
Laat uw zoektocht de mijne worden en bespaar kostbare tijd. Als persoonlijke reisadviseur sta ik voor flexibiliteit, mobiliteit en persoonlijke aandacht. U kunt uw reiswensen vrijblijvend telefonisch, per email of tijdens een persoonlijke afspraak kenbaar maken. En... u betaalt niet meer dan bij een regulier reisbureau!

Oneindig veel mogelijkheden
Of het nu gaat om een zomervakantie, wintersport, stedentrip, cruise, rondreis, safari, duikvakantie, een weekendje weg, kamperen, fietsvakantie, familiedag, zakenreis, alleen een vlucht, een gecombineerde reis voor zaken en vakantie, het kan allemaal.
De reis kan compleet geboekt worden met eventuele verzekeringen, excursies, transfers, visum bemiddeling, etc. U betaalt niets extra’s voor de service die u van mij ontvangt.
Ik werk alleen met gerenommeerde reisorganisaties (ook met Duitse en Belgische Touroperators). En dat allemaal tegen scherpe prijzen en op tijden dat het u schikt.
Ontzorgen noemt men deze manier van boeken.

Nog even de voordelen op een rij:

• Contact wanneer het u uitkomt;
• Persoonlijke aandacht;
• Alles geregeld door een vast aanspreekpunt/contactpersoon;
• Veel ervaring in de reisbranche en persoonlijke reiservaring;
• Compleet ontzorgd worden;
• Bereikbaar binnen maar ook buiten kantooruren;
• Marktconforme prijzen die ik voor u vergelijk;
• En last but not least: Travel Counsellors is lid van de ANVR, SGR en deelnemer IATA en het Calamiteitenfonds zodat ook uw financiële zekerheid wordt gewaarborgd.

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn persoonlijke pagina en ik hoop in de toekomst uw dromen op het gebied van reizen waar te mogen maken.

Heeft u reisplannen? Of kent u iemand die reisplannen heeft? Dan hoor ik graag van u.

Marie-Therese Kleuskens
Thuis in de hele wereld…

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven