Welkom op mijn persoonlijke pagina


WIE VERRE REIZEN DOET KAN VEEL VERHALEN

Mijn hele leven heb ik in het Toerisme gewerkt, bij Transavia, KLM, Air Holland, Neckermann , Reisburo Roever
(huidige ATP) waarbij ik van 1985 tot 1992 bij AFC Ajax en het Ned XItal Tourmanager ben geweest.

In 1992 begon ik met Sport Business & Media Travel, want de kracht was, dat ik een gat in de markt had ontdekt. Persreizen organiseren naar elke sportevenement in de hele wereld voor zowel de schrijvende pers als voor de radio en TV in geclusterde vorm.

Het blad Voetbal International wilde graag lezersreizen opzetten naar de grote clubs en deze voetbalreizen heb ik vanaf 1992 tot 1998 samengesteld en uitgevoerd. Dynamic Packeting was geboren, zelf je reis samenstellen met alle mogelijke service erbij. Vanaf dat jaar organiseerde ik ook reizen voor andere bedrijven en organisaties die met relaties of met hun personeel op pad gaan ergens in de wereld. Speciaal op gebied van Corporate Hospitality als marketing tool, ook voor meetings en congressen waaronder de VNG en voor de Nederlandse schaatssupporters, en de landskampioen Basketball Zorg & Zekerheid, waterpoloërs ZVL voor zowel de pers, supporters en spelers.

Ik heb zo veel mooie plekjes overal ter wereld bezocht, De Malediven, mijn huwelijksreis in 1979. Echt een droombestemming.
Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania. Spannend, veelzijdig en indrukwekkend.
Wintersport maar ook personeelsuitjes naar mooie bestemmingen- Incentives- Meetings alles is te organiseren.
Parijs, New York, Rome, Tel Aviv zijn romantische steden en gemakkelijk te bereiken voor een korte vakantie.

Op mijn internetpagina verschijnen regelmatig diverse leuke aanbiedingen en tips. Kom gerust regelmatig langs op deze site.
Mijn service aan u is uniek. U kunt mij altijd bellen of e-mailen.
Wij kunnen daarin voor u een uitgebreid pakket bieden naar elke bestemming in de wereld.
Uw wereld is onze wereld, want vroeger was reizen een kunst, maar nu is het een genoegen!

U betaalt niets meer en ontvangt een exceptionele service vanaf het begin van uw plannen tot na thuiskomst.
Travel Counsellors heeft overal ter wereld contacten en partnerships met ’s werelds beste reisorganisaties en tevens zijn zij lid van de brancheorganisaties IATA, ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven