Minke, jouw persoonlijke Travel Counsellor

Minke Smits-Steintjes on 19 October 2017

Deel dit:

‘Minke, jouw persoonlijke reisadviseur, wie is dat eigenlijk en wat kan zij voor mij betekenen?

Als Travel Counsellor ben ik een zelfstandig ondernemer, werkend vanuit huis en met de nadruk op persoonlijke service als het gaat om het uitzoeken en het reserveren van de perfecte vakantie voor jou. Hierbij kun je denken aan prachtige stranden in Europa, een weekendje weg met vrienden of familie, maar ook een safari in Afrika, een rondreis door Ecuador of een complete wereldreis. Alle landen wereldwijd zijn via mij te bezoeken, helemaal aangepast aan jouw wensen.

Wereldwijd heb ik al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Van citytrips binnen Europa en cruisen in de Galápagos Archipel, tot safari’s in Afrika en een complete rondreis door Australië en Nieuw Zeeland. Maar ook over plekken waar ik zelf niet geweest ben heb ik up-to-date informatie door het intensieve contact met mijn collega Travel Counsellors, touroperators en lokale reisorganisaties wereldwijd, maar ook omdat ik altijd bij blijf leren door het volgen van online trainingen en workshops en door het maken van studiereizen natuurlijk.

Speciaal voor jou kan ik reizen boeken van de grote bekende touroperators en reisorganisaties tot de specialistische en lokale reisorganisaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stedentrips, busreizen, reizen op maat, maar ook aan losse vluchten of hotelovernachtingen, autohuur en jouw reis- en annuleringsverzekering.

Aan de hand van persoonlijk contact per e-mail, telefonisch of tijdens een bezoek bij je thuis of bij mij op kantoor, stel ik de perfecte reis voor jou samen. Dit contact kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend zijn. In ieder geval op een moment dat het ons allebei het beste uitkomt. Natuurlijk ontvang je eerst een vrijblijvend en uitgebreid reisvoorstel van mij en pas als de reis helemaal compleet en naar wens is, zal ik deze voor je reserveren.

Nu hoor ik je denken ‘Al die persoonlijke service en aandacht zal wel erg duur zijn’. Nee hoor, je betaald niets extra’s voor mijn extra service en veel reizen kan ik tegen dezelfde prijzen aanbieden dan dat je op de websites van andere reisaanbieders vindt. In sommige gevallen ben je zelfs goedkoper uit omdat ik over een enorm netwerk van reisaanbieders beschik en voor jou alle vergelijkingen maak. Het belangrijkste voor mij is dat dit de perfecte vakantie voor jou is en dat je de hele tijd een grote lach op je gezicht hebt en geniet!

Het is onmenselijk om te kunnen zeggen dat ik 24/7 voor je klaar sta, want ook ik eet en slaap. Maar doordat ik mij heb aangesloten bij Travel Counsellors, staat er wel 24/7 iemand voor je klaar om je tot dienst te zijn, dankzij het in Manchester gevestigde Duty Office. Zo kun je in noodgevallen altijd iemand bereiken voor hulp. Daarnaast biedt Travel Counsellors Nederland de zekerheden doordat het lid is van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Neem voor meer informatie contact met mij op via 06-18264657 of per e-mail naar minke.smits@travelcounsellors.nl.

Foto: Ilse Bekker Vakfotografie

Deel dit:

Terug Naar Boven