Minke, jouw persoonlijke Travel Counsellor

Minke Smits-Steintjes op 25 March 2024
‘Minke, jouw persoonlijke reisadviseur, wie is dat eigenlijk en wat kan zij voor mij betekenen?

Als Travel Counsellor ben ik een zelfstandig ondernemer, werkend vanuit huis en met de nadruk op persoonlijke service als het gaat om het uitzoeken en het reserveren van de perfecte (rond)reis voor jou. Hierbij kun je denken aan een stedentrip binnen Europa of een uitgestippelde rondreis waarbij ik de overnachtingen, activiteiten en het vervoer regel. Ik focus mij op het samenstellen van rondreizen door de landen in Latijns-Amerika, Europa, Oceanië (Australië en Nieuw-Zeeland) en Afrika, maar wil je graag naar een ander continent, ook dan help ik je natuurlijk graag met het regelen van jouw reis. Is het een land waar ik zelf niet ben geweest, dan heb ik bijna 200 collega's om me heen zodat er altijd wel eentje is die er wel geweest is en dan helpen we je samen met het regelen van jouw droomreis!

Dus wil jij met vrienden een stad ontdekken, een rondreis maken met je gezin, op safari in Afrika of een complete wereldreis maken, je bent bij mij aan het juiste adres!

Aan de hand van persoonlijk contact per e-mail, telefonisch of een bezoek bij je thuis, stel ik de perfecte reis voor jou samen. Dit contact kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend zijn. In ieder geval op een moment dat het ons allebei het beste uitkomt. Natuurlijk ontvang je eerst een vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel van mij en pas als de reis helemaal compleet en naar wens is, zal ik deze voor je reserveren. Speciaal voor jou kan ik (rond)reizen boeken van de bekende touroperators en reisorganisaties, maar ook van de kleinere specialisten en lokale reisorganisaties, maar regel ik ook de parkeerplaats dichtbij de luchthaven, activiteiten ter plaatse, de huurauto en jouw reis- en annuleringsverzekering.

Nu hoor ik je denken ‘Al die persoonlijke service en aandacht zal wel erg duur zijn’. Nee hoor, je betaald niets extra’s voor mijn extra service en omdat ik goede prijsafspraken heb gemaakt, betaal je bij mij altijd een eerlijke prijs.

Het is onmenselijk om te kunnen zeggen dat ik 24/7 voor je klaar sta, want ook ik eet, slaap en zit nog wel eens in een vliegtuig. Maar doordat ik mij heb aangesloten bij Travel Counsellors, staat er wel 24/7 iemand voor je klaar om je tot dienst te zijn, dankzij het nauwe contact met andere Travel Counsellors en het in Manchester gevestigde Duty Office. Zo kun je in noodgevallen altijd iemand bereiken voor hulp. Daarnaast biedt Travel Counsellors Nederland de zekerheden doordat het lid is van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds. Bij het boeken van een reis is het belangrijk om je reis onder te brengen bij iemand die je vertrouwt, waar je op kunt bouwen en die precies weet wat jij belangrijk vindt. Travel Counsellors heeft alles op financieel, operationeel en juridisch gebied goed geregeld. Jij kunt jouw reis met een gerust hart door mij als jouw persoonlijke Travel Counsellor laten boeken.

Wil je meer weten, kijk dan op mijn social mediakanalen 'met Minke op reis' of neem contact met mij op via 06-18264657 of per e-mail naar minke.smits@travelcounsellors.nl.

Waar gaat jouw volgende reis naar toe?

Foto: Ilse Bekker Vakfotografie