Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Al kost reizen je je laatste cent, je komt altijd rijker thuis”
Quote Guido Weijers

Met bovenstaande quote van cabaretier Guido Weijers ben ik het volledig eens! Na iedere gemaakte reis en iedere (her)ontdekte bestemming kom ik ook altijd rijker thuis met een koffer vol herinneringen. Ook zin om nieuwe herinneringen te maken, neem dan contact met mij op voor het plannen van jouw volgende reis!

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooie wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken van de volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Ik wist precies wat we allemaal gingen zien en hoe we er kwamen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche.

Wereldwijd heb ik al veel bestemmingen bezocht, maar natuurlijk heb ook ik mijn favorieten:

* Wildlife spotten in de Okavango Delta, Botswana
* De wereldberoemde Inca Trail naar Machu Picchu lopen
* Van baai naar baai rijden op Ibiza, Spanje
* Met de camper de Great Ocean Road in Australië rijden
* Oog in oog staan met leguanen en roodvoetgenten op de Galápagos Eilanden
* Per huurauto door de indrukwekkende Namibische landschappen rijden
* Tapas eten in mijn favoriete stad Barcelona, Spanje
* Per huurauto Zuid-Afrika ontdekken
* De vele Maya ruïnes bezoeken in Mexico, Guatemala en Honduras
* Jaren later weer tussen de ruïnes van de Akropolis lopen in Athene, Griekenland
* Skydiven boven het Abel Tasman National Park, Nieuw Zeeland
* De wereldberoemde gnoe migratie aanschouwen in het Serengeti National Park, Tanzania
* Een overheerlijke pizza margherita in de Italiaanse stad Napels

Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar een Europese stad, lekker met het gezin een vakantie in eigen land, een week naar de Italiaanse zon met vrienden, een city trip naar Kaapstad, een avontuurlijke reis door Peru, de huwelijksreis naar romantische Seychellen of die wereldreis naar Australië waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Wacht niet langer en neem contact met mij op per e-mail, telefonisch of door een bericht te sturen via Facebook Messenger, Instagram of Whatsapp om samen de volgende reis te plannen en nieuwe herinneringen te maken die je rijker zullen maken.

Groetjes,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-18264657

Terug Naar Boven