Minke Smits-Steintjes


Minke Smits-Steintjes

Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Al kost reizen je je laatste cent, je komt altijd rijker thuis”
Quote Guido Weijers

Met bovenstaande quote van cabaretier Guido Weijers ben ik het volledig eens! Na iedere gemaakte reis en iedere (her)ontdekte bestemming kom ik ook altijd rijker thuis met een koffer vol herinneringen. Ook zin om nieuwe herinneringen te maken, neem dan contact met mij op voor het plannen van uw volgende reis!

Mijn naam is Minke en ik heb al heel veel mogen zien van deze mooie wereld. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met het uitzoeken van de volgende zomerbestemming. En als de vakantie eenmaal geboekt was, bladerde ik allerlei magazines en boeken door om alles van de omgeving te weten te komen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik zowel mijn studies als werk richtte op de reisbranche.

Wereldwijd heb ik al veel bestemmingen bezocht, maar natuurlijk heb ook ik mijn favorieten:

* Wildlife spotten in de Okavango Delta, Botswana
* De wereldberoemde Inca Trail naar Machu Picchu lopen
* Kerstshoppen in London
* Met de campervan de Great Ocean Road, Australië, rijden
* Het sprookjesachtige Slot Neuschwanstein, Duitsland, bezoeken
* Oog in oog staan met leguanen en blauwvoetgenten op de Galápagos Eilanden
* Per huurauto door de indrukwekkende Namibische landschappen rijden
* Spaanse lessen volgen in Antigua, Guatemala
* Door de sneeuw wandelen in Noorwegen
* Genieten van de Griekse zon op het eiland Rhodos
* Skydiven boven het Abel Tasman National Park, Nieuw Zeeland

Als Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen naar alle bestemmingen wereldwijd organiseren. Van een weekendje weg naar Praag, een week naar de Spaanse zon met vrienden, een city trip naar Buenos Aires, de huwelijksreis naar romantische Mauritius, een cruise over de Middellandse zee of die wereldreis Down Under waarover zolang gedroomd is; bij mij ben je voor alles aan het juiste adres!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Wacht niet langer en neem contact met mij op om samen de volgende reis te plannen en nieuwe herinneringen te maken die je rijker zullen maken.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-18264657

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven