Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uw reiswens is mijn uitdaging!

Heeft u er wel eens aan gedacht om een reisadviseur in te schakelen voor die welverdiende vakantie die u in petto heeft? Die wintersport, strandvakantie, stedentrip, die romantische huwelijksreis die eraan komt, die safari naar de big five, dat familieweekend waar u al tijden naar uitkijkt, die cruise die al jaren door uw hoofd vaart, of die rondreis door Azië die bovenaan uw bucketlist staat?

Nee?
Weet u wel hoeveel prachtige mogelijkheden u dan mist?... En al het werk dat u uit handen genomen wordt, waardoor u tijd bespaart, de service die u erbij krijgt, het meedenken en de betrokkenheid.
Een reisadviseur zoals ik verdiept zich graag in uw wensen, want het allerbelangrijkste is dat die reis helemaal naar wens is en dat u er met een grote glimlach op terugkijkt.
En u hoeft alleen maar uw koffer te pakken. Handig toch?!

Ja?
Goed zo, want dan weet u ook dat ik overal rekening mee houd, zoals een huurauto erbij om zelf leuke plekjes te ontdekken, excursies, musicalkaartjes, openbaar vervoerkaarten, transfers van en naar de luchthaven, parkeren bij de luchthaven en natuurlijk een goede verzekering.
Daarnaast kom ik indien gewenst bij u thuis om de reiswensen samen te bespreken en de reisbescheiden te bezorgen. Uiteraard kunt u deze wensen ook telefonisch of per email aan mij doorgeven, overdag, ’s avonds en tijdens de weekenden op een tijdstip dat bij u past.

Wie ben ik?
Ik ben Miranda Billekens en inmiddels al jaren werkzaam in de reisbranche. Sinds 2014 ben ik aangesloten bij Travel Counsellors om mijn eigen droomreis waar te maken.
Deze reis voert me langs u, uw reiswensen en alle reisbestemmingen ter wereld en is compleet als u weer blij en tevreden van uw reis terugkeert.
Kwaliteit, mijn persoonlijke aandacht en goede service staan daarbij bovenaan uw vakantielijst!!

Alle voordelen op een rij:
• kennis, ervaring, kwaliteit en service
• persoonlijke aandacht en enthousiasme
• ruim aanbod van reisleveranciers
• één aanspreekpunt
• ook bereikbaar buiten kantoortijden
• tijd- en energiebesparend
• aangesloten bij ANVR, SGR, IATA, Calamiteitenfonds


Graag tot ziens!

Vriendelijke reisgroeten,
Miranda Billekens
Uw persoonlijke reisadviseur… Thuis in de hele wereld.

Miranda@travelcounsellors.nl
0224-228791 / 06-54304225

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-54304225

Terug Naar Boven