Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Nienke Koornstra-Onstenk en ik ben Travel Counsellor: uw persoonlijke reisadviseur in Velp. Dit doe ik als zelfstandig ondernemer, onder de vlag van Travel Counsellors. Op deze manier kan ik gebruik maken van een uitgebreid netwerk van kennis en ervaring waardoor ik elke reis voor u op maat kan maken. Ook vallen alle boekingen onder de ANVR/SGR voorwaarden en het Calamiteitenfonds.

Reizen en vakanties zijn voor mij altijd een onvergetelijke ervaring! Een van mijn persoonlijke favorieten is Australië; hier ben ik jaren geleden als backpacker terecht gekomen en zo heb ik alle toeristische trekpleisters gezien. In de daaropvolgende reizen heb ik de meer afgelegen gebieden bezocht samen met mijn man en later zijn we met ons gezin naar Sydney en de oostkust geweest. Ook Bali is een van mijn favoriete bestemmingen, net als zoveel andere plekken op de wereld. Zo ben ik onder meer in de volgende landen en steden geweest en kan ik mijn persoonlijke ervaringen delen: Australië, Bali, Zuid Afrika, Panama, Cambodja, Thailand, Portugal, Mexico, Marokko, Gambia, Dominicaanse Republiek, Canada, Costa Rica, Curaçao, Nieuw Zeeland, Canarische Eilanden (Tenerife en Gran Canaria), Londen, Parijs, Rome, Budapest en Stockholm. Ook ben ik bekend met wintersport gebieden in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland.

Als Travel Counsellor kan ik al uw reizen regelen. U profiteert van mijn persoonlijke aandacht, interesse en service waardoor ik voor u de perfecte vakantie of reis kan samenstellen. Of u nu een rondreis wilt maken, een strandvakantie, een stedentrip, wilt gaan wintersporten, cruisen of kamperen, alles kan ik voor u regelen. Naast privé (vakantie) reizen, regel ik regelmatig zakelijke reizen voor een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan congres reizen en nascholingsreizen.

Wilt u ook zo’n onvergetelijke ervaring? Ik regel het graag voor u!

• Graag neem ik de tijd om voor u de juiste reis te zoeken. Daarbij ga ik uit van uw wensen en budget en zo is elke reis maatwerk
• Travel Counsellors is 24/7 bereikbaar
• Ik bied u scherpe tarieven door onafhankelijke aanbieders
• Alle boekingen vallen onder de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds waar Travel Counsellors bij is aangesloten

Wilt u dat ik de perfecte reis voor u regel? Neem dan contact met mij op, ik hoor graag van u!

Hartelijke groet,

Nienke Koornstra-Onstenk
06-24287721
nienke.onstenk@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-24287721

Terug Naar Boven