Gevestigd in Amsterdam

Peggy Otto

Op zoek naar hulp bij jouw zakenreizen? Klik hier

Leuk je te ontmoeten!

Úw wensen, úw gemak, geen zorgen: Een TOP-vakantie!
Mijn naam is Peggy Otto en in de bijna 20 jaar dat ik werkzaam ben in de reisbranche, heb ik altijd de wensen van mijn klanten als uitgangspunt genomen om een passende reis te maken bij de reisbureaus waar ik werkzaam voor ben geweest. Persoonlijke aandacht, meedenken en vooral ook denken in oplossingen wordt nog altijd enorm gewaardeerd door mijn klanten.
Dankzij vakanties en studiereizen heb ik al heel wat van de wereld gezien: Amerika (Florida), Canada, Australië, Indonesië (Bali) en Afrika (Kenia, Oeganda). Ook binnen Europa heb ik al veel landen bezocht. Het deel van de wereld dat ik nog niet heb gezien is gelukkig nog veel groter, waardoor er genoeg ruimte is om mijn passie voor reizen te uiten. Hoog op mijn wensenlijstje staan Nieuw-Zeeland en een rondreis langs de westkust van Amerika.
Mede dankzij enkele inspirerende reizen heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in vakanties naar de Pacific: Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland. Uit eigen ervaringen en die van klanten kan ik hierin zeer goed adviseren. Ook voor andere bestemmingen kan ik adviseren, o.b.v. jarenlange ervaring. Juist omdat veel mensen verre bestemmingen niet elk jaar bezoeken, is het belangrijk dat de reis volledig naar wens is en dat mijn klanten zich geen zorgen hoeven te maken. Via een persoonlijke benadering stel ik samen met mijn klant de reis samen: 100% maatwerk! Graag wil ik u dit ook laten ervaren.
Nog even alles op een rij:
Persoonlijke aandacht: indien gewenst maak ik graag een afspraak om bij u langs te komen;
Persoonlijk advies;
Alles is mogelijk, of het nou pakketreizen, zakelijke reizen of volledige maatwerkvakanties zijn;
Mijn doel is u zo volledig mogelijk te ontzorgen;
Scherpe prijzen bij een compleet aanbod (ook hotels, autohuur, losse vluchten, etc);
Uw wensen zijn altijd leidend!

Ik hoop u te kunnen laten ervaren hoe mijn enorme gedrevenheid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn ook voor u kan leiden tot een vakantie om nooit te vergeten! Ik doe graag een stap extra voor u!

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Danny Reijgwart

Ik mocht voor het eerst een stel met speciale eisen van dienst zijn. De dame is ziek en zit helaas in een rolstoel. Dit is de reactie van de klant hierop: Zeer prettig contact en proactief meegedacht bij het regelen van onze vakantie. We zijn nog niet op vakantie geweest, maar een dikke 10 voor de voorbereiding zover!

Ingestuurd door Ronaldus Opdam

Super snelle services. Open en spontane manier van benaderen als we een vraag hebben. Top!

Ingestuurd door Edward van de Pas

Peggy adviseert op en top!

Ingestuurd door Rita Vellekoop

De eerste keer dat wij op deze manier een vakantie boeken. We zijn heel benieuwd hoe de reis zal zijn en de geboekte hotels. Goed geholpen.