Welkom op mijn persoonlijke pagina


Úw wensen, úw gemak, geen zorgen: Een TOP-vakantie!
Mijn naam is Peggy Otto en in de bijna 20 jaar dat ik werkzaam ben in de reisbranche, heb ik altijd de wensen van mijn klanten als uitgangspunt genomen om een passende reis te maken bij de reisbureaus waar ik werkzaam voor ben geweest. Persoonlijke aandacht, meedenken en vooral ook denken in oplossingen wordt nog altijd enorm gewaardeerd door mijn klanten.
Dankzij vakanties en studiereizen heb ik al heel wat van de wereld gezien: Amerika (Florida), Canada, Australië, Indonesië (Bali) en Afrika (Kenia, Oeganda). Ook binnen Europa heb ik al veel landen bezocht. Het deel van de wereld dat ik nog niet heb gezien is gelukkig nog veel groter, waardoor er genoeg ruimte is om mijn passie voor reizen te uiten. Hoog op mijn wensenlijstje staan Nieuw-Zeeland en een rondreis langs de westkust van Amerika.
Mede dankzij enkele inspirerende reizen heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in vakanties naar de Pacific: Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland. Uit eigen ervaringen en die van klanten kan ik hierin zeer goed adviseren. Ook voor andere bestemmingen kan ik adviseren, o.b.v. jarenlange ervaring. Juist omdat veel mensen verre bestemmingen niet elk jaar bezoeken, is het belangrijk dat de reis volledig naar wens is en dat mijn klanten zich geen zorgen hoeven te maken. Via een persoonlijke benadering stel ik samen met mijn klant de reis samen: 100% maatwerk! Graag wil ik u dit ook laten ervaren.
Nog even alles op een rij:
Persoonlijke aandacht: indien gewenst maak ik graag een afspraak om bij u langs te komen;
Persoonlijk advies;
Alles is mogelijk, of het nou pakketreizen, zakelijke reizen of volledige maatwerkvakanties zijn;
Mijn doel is u zo volledig mogelijk te ontzorgen;
Scherpe prijzen bij een compleet aanbod (ook hotels, autohuur, losse vluchten, etc);
Uw wensen zijn altijd leidend!

Ik hoop u te kunnen laten ervaren hoe mijn enorme gedrevenheid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn ook voor u kan leiden tot een vakantie om nooit te vergeten! Ik doe graag een stap extra voor u!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven