Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Ga één keer per jaar naar een plek waar je nooit eerder bent geweest.” – Dalai Lama

We hebben 2020 achter ons gelaten. Een jaar waar we misschien niet graag op terugkijken, maar ondanks alles toch ook een jaar om nooit te vergeten. Nog steeds moeten we pas op de plaats maken en zeker voor de reisbranche is er nog veel onduidelijk.

Ook mijn bedrijf ligt nog nagenoeg stil, maar het vaccineren is begonnen en dat biedt perspectief voor de toekomst. Een toekomst die ik in ieder geval positief tegemoet zie, want er komt beslist weer een tijd dat we de wereld kunnen (her) ontdekken.

Beetje bij beetje zal reizen weer mogelijk worden. Misschien rij je in eerste instantie zelf. Blijf je dicht bij huis en of in de landen om ons heen. Overal zijn nog zo veel mooie plekken te vinden. Wil je binnen Europa toch iets verder weg dan blijft vliegen gewoon een prima optie. Misschien op een andere manier dan je gewend bent, maar niet minder veilig en snel.
Vanuit de havens in Amsterdam en Rotterdam is het straks ook weer mogelijk in te schepen op een cruiseschip. Ook een prima optie als je nog niet meteen wilt gaan vliegen.
En dan uiteindelijk verleggen we onze grenzen ook weer naar de rest van de wereld. Naar landen die je nu misschien wel op een heel andere manier wilt gaan bereizen en ontdekken.

Iedere reis heeft een goede voorbereiding nodig. Dat was altijd al zo, maar nu in deze tijd meer dan ooit. Reisadviezen en regels zullen voorlopig nog steeds aangepast en gewijzigd worden. Per land kunnen er grote verschillen zijn.
Ik ben op de hoogte van alle ontwikkelingen, ik zorg dat je veilig en vertrouwd op vakantie kunt gaan, bij mij krijg je eerlijk advies en ik help je je wensen en dromen te realiseren. Laat mij je helpen en laat mij die persoon zijn waar je altijd op terug kunt vallen.

Dromen mag….. droom daarom samen met mij en laten we samen bekijken wat er in 2021 allemaal wel mogelijk is. Ik weet zeker dat er genoeg plekjes zijn die het ontdekken meer dan waard zijn.

Ik sta weer heel graag voor jullie klaar!

Hou jullie goed, blijf gezond en tot snel.

Liefs Sabina
Reizen mijn passie!
06-28321557
sabina@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Dream now, travel later

9-1-2021

We willen allemaal weer heel graag op vakantie. Ben je benieuwd naar de mooiste onontdekte pareltjes, Ik regel het graag voor je. Reizen, mijn passie!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven