Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Reizen is leven.” – Hans Christian Andersen

2022!
Let’s make lovely memories

Ook zo’n behoefte aan het maken van nieuwe herinneringen en heerlijk op vakantie gaan? Dat kan weer!

Inmiddels heeft de Nederlandse overheid het reisadvies losgekoppeld van de coronasituatie. Steeds meer landen kleuren groen en geel, en dus kun je weer veilig en verantwoord op reis. Er zijn ook nog steeds een aantal landen die oranje kleuren, maar in veel gevallen kun je ook hiernaar toe afreizen. Toch blijft het nog even opletten want de in reis bepalingen kunnen per land behoorlijk verschillend zijn. Het is dus nog steeds belangrijk dat je goed voorbereid op reis gaat. Ik ben op de hoogte van alle ontwikkelingen en van alle regels die ter plaatse gelden.

Wat je reisdoel ook wordt en waar of wanneer je wilt reizen, ik sta in de startblokken!
Ik kan niet wachten om weer reizen samen te stellen, alles persoonlijk met jullie door te nemen, en jullie voorpret mee te beleven. En natuurlijk sta ik ook nu weer 24/7 voor je klaar.

Met behulp van mijn unieke persoonlijke service en onafhankelijk reisadvies kun je zorgeloos op vakantie. Ik begeleid je van a tot z, ook tijdens en na je reis. De voordelen hiervan zijn in de corona-periode meer dan ooit gebleken.
Ook dit jaar ben ik er voor je wanneer je mij nodig hebt. Ik kijk er naar uit om een reis op maat voor je te mogen samenstellen!

Heb je plannen voor nu of op een later moment neem dan contact met mij op. Ik weet zeker dat we met mijn kennis en passie in combinatie met jouw wensen samen de vakantie vinden die jij zoekt!

Hou jullie goed, blijf gezond, tot snel en ………..LEEF en GENIET!

REIZEN ... MIJN PASSIE!
Liefs Sabina

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Vertrouwd boeken

17-1-2022

Zorgeloos op vakantie? Ik begeleid je van a tot z, ook tijdens en na je reis. De voordelen hiervan zijn in de corona-periode meer dan ooit gebleken.

Dream now, travel later

9-1-2021

We willen allemaal weer heel graag op vakantie. Ben je benieuwd naar de mooiste onontdekte pareltjes, Ik regel het graag voor je. Reizen, mijn passie!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-28321557

Terug Naar Boven