Welkom op mijn persoonlijke pagina


HAPPINESS IS PLANNING A TRIP TO SOMEWHERE NEW WITH SOMEBODY YOU LOVE!

In januari 2020 zag het toeristisch jaar er veelbelovend uit! Inmiddels weten we dat het "in the blink of an eye" anders kan lopen.
Mijn mooie beroep heeft de afgelopen maanden een andere dimensie gekregen.

In het begin van Covid 19 heb ik klanten gerepatrieerd. Daarna werden de reizen omgeboekt en gewijzigd. En in de meeste gevallen werden de reizen voor de rest van 2020 geannuleerd en vouchers afgegeven. Het was, en is een turbulente tijd.

Het is nu eind september en de branche heeft het zwaar. Zoals velen van jullie weten ligt mijn bedrijf nagenoeg stil, maar ik hou vol, en wacht op wat komen gaat, het uiteindelijke herstel!
Dan kan ik weer in volle vaart doen waar ik goed in ben: dromen omzetten in reisplannen voor jullie!
Reisadviezen en regels zullen voorlopig per land blijven verschillen. Daarom is het meer dan ooit belangrijk om op iemand terug te kunnen vallen, want een goede voorbereiding is uiterst belangrijk.
Ik geef je graag eerlijk advies en zorg dat je veilig en vertrouwd op vakantie kunt gaan.

En weet je? Je hoeft niet direct ver weg te reizen, want misschien wil je liever niet meteen in een vliegtuig stappen en geef je de voorkeur aan een reis met je eigen auto of met de trein. In Nederland en in de ons omringende landen zijn genoeg mooie plekjes te vinden. En natuurlijk zijn landen die iets verder weg liggen ook goed te bereiken met eigen vervoer. En wanneer je wel in het vliegtuig wilt stappen dan informeer ik je graag waar je naar toe kunt.

Dromen mag….. bekijk daarom al eens wat er mogelijk is in 2021. Heel veel reizen staan al open en kunnen al geboekt worden. Ik hoop dat ik jullie weer van dienst mag zijn met datgene wat ik het liefste doe, voor jullie een mooie reis samenstellen.
In ieder geval sta ik nu en straks voor je klaar!

Hou jullie goed, blijf gezond en tot snel


Liefs Sabina

Reizen mijn passie!
06-28321557
sabina@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven