Welkom op mijn persoonlijke pagina


Altijd kunnen gaan en staan waar u wilt, zonder daar zelf iets voor te hoeven organiseren. In uw vrijetijd én tijdens kantooruren...
Mijn droom is om u als zelfstandig reisagent de wereld te kunnen laten zien. Reizen geeft een gevoel van vrijheid en biedt ruimte om prachtige herinneringen te maken. Ik vind dan ook dat een reis een zorgeloze ervaring moet zijn.

Ik run een reisbureau op Marken, in de Gemeente Waterland, en organiseer vakanties, zakenreizen en workations. In tegenstelling tot het traditionele reisbureau werk ik zelfstandig en voornamelijk online. Dat heeft als voordeel dat ik al mijn klanten ken en altijd weet waar ter wereld zij zich bevinden, snel kan schakelen bij vragen en problemen en niet gebonden ben aan kantooruren. Bovendien verkoop ik naast het aanbod van diverse touroperators ook eigen producten van Travel Counsellors. Dat maakt dat ik naast reisbureau ook als touroperator opereer. Via onze internationale 24/7 Duty Office ben ik altijd op de hoogte van wat er in de wereld speelt.

KENNIS EN ERVARING

Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een reisagentschap in Salou.
Buiten de reiswereld om heb ik als accountmanager gewerkt bij diverse 4-sterren hotels, op een financiële afdeling van een Amerikaans farmaceutisch bedrijf en op de salesafdeling van een groothandel in food. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik als teammanager werkzaam in het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

WERKWIJZE

Via een telefoontje, een mailtje of een berichtje laat u mij weten waar u naartoe wilt, wanneer, met wie en wat het reisdoel is. Vervolgens stuur ik u vrijblijvend een offerte toe en organiseer uw reis van A tot Z. In mijn werkwijze staat de klant altijd centraal. Doordat ik ben aangesloten bij een wereldwijde franchiseorganisatie heb ik toegang tot een netwerk van ruim 1800 ervaren collega’s verspreid over 6 landen en een geavanceerd boekingssysteem met een enorm aanbod aan onder meer vluchten, accommodaties, privétransfers, huurauto’s en excursies.

AANBOD

U kunt bij mij terecht voor reizen met het ‘wow’-effect, oftewel het beste dat de reiswereld te bieden heeft: uitstekende accommodaties, flexibele reisdata, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, privétransfers en verborgen pareltjes ver weg van de massa. Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar voor noodgevallen. MyTC geeft u online en via de gratis app de mogelijkheid om 24/7 uw reisgegevens in te zien en te delen met anderen, betalingen te doen, de dagen af te tellen en geeft u toegang tot mijn contactgegevens.

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u een reis boeken? Neemt u dan gerust contact met me op.
Bovenaan deze pagina vindt u een link naar mijn business pagina voor meer informatie over reizen met een zakelijk karakter.

Ik kijk ernaar uit om ook úw reis te mogen organiseren!

Met vriendelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven