Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ben jij op zoek naar een reisexpert, een 'personal shopper' voor al jouw reizen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Sabrina en ik ben zelfstandig reisadviseur via Travel Counsellors.

Ik help mensen met het bereiken van hun reisdoelen. Een reis is namelijk meer dan een combinatie van een vlucht en een accommodatie. Mensen reizen om te ontdekken, te ontspannen, herinneringen te creëren met hun dierbaren, andere mensen te leren kennen, andere culturen te ontdekken, het avontuur op te zoeken zoeken of om sportief bezig te zijn. Maar ook om werkrelaties te versterken, nieuwe business te genereren, inspiratie op te doen, zich af te zonderen om te kunnen focussen op die ene opdracht of taak of de band met collega's te versterken.

Om je doelen te bereiken kun je gaan rondreizen, cruisen, de zon opzoeken, een stad verkennen, op workation of op zakenreis gaan. Doordat ik gebruik maak van het gigantische netwerk van Travel Counsellors ben ik in staat om reisbelevenissen naar bestemmingen over de hele wereld te organiseren. Ik richt me op de reiziger die kiest voor een hoge mate van comfort, kwaliteit en flexibiliteit en waarde hecht aan persoonlijk contact. Ik ken al mijn klanten en weet altijd waar ter wereld zij zich bevinden.

Mijn dienstverlening is een luxeproduct. Als je voor mijn dienstverlening kiest, dan regel ik ook echt je hele reis van A tot Z en sta ik ook tijdens je reis voor je klaar. Geen onbereikbare klantenservice, maar altijd een rechtstreeks contact met mij via telefoon, WhatsApp of e-mail. Bovendien geniet je van financiële zekerheid. Travel Counsellors is namelijk aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Mocht er op jouw bestemming een calamiteit zijn, dan haal ik je zo snel mogelijk terug naar Nederland.

Ik regel vluchten, treinreizen, accommodaties, privétransfers, autohuur, overtochten, parkeren op Schiphol, reisverzekering. Niets is teveel. Zelfs privévluchten, helikoptervluchten, plezierjachten en overnachten op een privé eiland behoren tot de mogelijkheden. Ik maak gebruik van de beste producten van leveranciers waarmee Travel Counsellors rechtstreekse contracten heeft afgesloten en van lokale partners. Daarnaast werk ik samen met betrouwbare Nederlandse reisorganisaties.

Ik heb veel ervaring in de branche. Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een reisagentschap in Salou. Buiten de reiswereld om heb ik als accountmanager gewerkt bij diverse 4-sterren hotels, op een financiële afdeling van een Amerikaans farmaceutisch bedrijf en op de salesafdeling van een groothandel in food. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik als teammanager werkzaam in het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

Mijn hart ligt in de reisbranche. Dat is de reden dat ik in september 2019 voor mezelf ben begonnen als zelfstandig reisadviseur en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat al zoveel mensen in me hebben gesteld. Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor jóu kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven