Welkom op mijn persoonlijke pagina


'Uw persoonlijke reisagent: een expert in de reiswereld, die u kent en vertrouwt, die op de hoogte is van uw wensen en voorkeuren en altijd voor u klaarstaat, zowel voor, tijdens als na uw reis.' Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Sterker nog, u heeft er één gevonden.

Mijn naam is Sabrina Schipper en ik neem u graag alle zorgen uit handen bij de planning en uitvoering van uw vakantie. Daarbij maak ik voornamelijk gebruik van onze eigen vertrouwde en kwalitatief uitstekende Travel Counsellors producten, maar ik verkoop ook bestaand aanbod door van onze leveranciers ter plaatse en van bekende Nederlandse touroperators, zoals TUI, Corendon en De Jong Intra.
Daarmee is Travel Counsellor Sabrina Schipper zowel reisbureau als reisorganisatie. Met een uniek verdienmodel, waarbij de leveranciers waar ik mee samenwerk mijn marges betalen, bent u als klant bij mij nooit duurder uit dan wanneer u zelf uw reis via internet zou boeken. Bovendien bent u voor mij geen nummer, maar mijn klant en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw vakanties zorgeloos zal verlopen. U hoeft alleen uw koffers te pakken en te genieten van al het moois dat uw reis te bieden heeft.

KENNIS EN ERVARING

De reiswereld is mij niet onbekend. Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een agentschap in Salou. Bovendien heb ik 3 jaar in Barcelona gewoond.
De reiswereld is niet de enige branche waarin ik gewerkt heb. Ik ben ook accountmanager geweest bij diverse 4-sterren hotels in Zaandam en Amsterdam en bij een internationale groothandel in snoepartikelen. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik werkzaam in het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

WERKWIJZE

Ik werk vanuit huis op het voormalige schiereiland Marken in de gemeente Waterland, op 20 km van Amsterdam. In mijn werkwijze staat u als klant centraal. Ik doe er alles aan om u van een inspirerend reisaanbod te voorzien. Met mijn eigen kennis uit de reiswereld, een wereldwijd netwerk van ruim 1800 ervaren collega’s verspreid over 7 landen en het geavanceerde boekingssysteem van Travel Counsellors ben ik beter dan wie dan ook in staat om uw ideale reis te organiseren.

24 uur per dag kunt u contact met mij opnemen via deze site, WhatsApp, e-mail, Linked In, Facebook en Instagram. Als u gebruik wilt maken van deze exclusieve dienstverlening maak ik graag een afspraak met u om kennis te maken en om al uw vakantiewensen door te spreken. Dat kan telefonisch, maar ook bij u thuis of op een andere locatie, op een tijdstip dat het u schikt. Mijn dienstverlening stopt niet op de dag van vertrek. Ook tijdens en na de reis kunt u altijd een beroep op mij doen. Voor noodgevallen ben ik 24/7 telefonisch bereikbaar.

Ik sta voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service. Mijn expertise richt zich voornamelijk op complete rondreizen, paradijselijke strandvakanties, luxe stedentrips, en onvergetelijke huwelijksreizen. Om uw reis compleet te maken kan ik u, indien gewenst, ook helpen met onder meer parkeren bij de luchthaven, privétransfers en verzekeringen. Tot slot kunt u ook voor reizen met een zakelijk karakter bij mij terecht. Meer hierover vindt u op mijn businesspagina (link bovenaan deze pagina).

Ik hoor graag wat ik voor ú kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven