Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Ik heb te weinig tijd om zelf mijn vakantie te boeken.”

“Ik zie op Internet door de bomen het bos niet meer.”

“Ik zoek een last minute, maar de aanbiedingen bij de vakantiediscounter en vakantieveilingen sluiten niet aan op wat ik zoek.”

“Ik wil veilig en vertrouwd boeken bij een stabiele reisorganisatie met 1 persoon als aanspreekpunt.”

“Na de Coronacrisis wil ik weer op vakantie gaan, maar er heerst momenteel zoveel onzekerheid dat ik het liever niet zelf wil regelen,”

“Mijn reisgenoot heeft een beperking, maar we willen toch graag een vliegreis maken.”

Herken jij jezelf hierin? Ben jij op zoek naar een vakantie expert die jou alle zorgen uit handen neemt en jouw ideale vakantie organiseert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als zelfstandig reisagent organiseer ik reizen op maat voor mensen die dat om verschillende redenen zelf niet kunnen, niet willen of die specifieke reiswensen hebben die lastig zelf te realiseren zijn. Mijn dienstverlening richt zich niet alleen op de leisure markt. Ook als je voor zaken naar het buitenland moet kun je mij inschakelen voor vliegtickets, vergaderzalen, taxitransfers, autohuur en hotels met goede wifi. Daarbij maak ik voornamelijk gebruik van onze eigen vertrouwde en kwalitatief uitstekende Travel Counsellors producten, maar ik verkoop ook bestaand aanbod door van TUI, Corendon en andere bekende touroperators. Daarmee is Travel Counsellor Sabrina Schipper zowel reisbureau als reisorganisatie.

KENNIS EN ERVARING

Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een agentschap in Salou. Bovendien heb ik 3 jaar in Barcelona gewoond.
De reiswereld is echter niet de enige branche waarin ik gewerkt heb. Ik ben ook accountmanager geweest bij diverse 4-sterren hotels in Zaandam en Amsterdam en bij een internationale groothandel in snoepartikelen. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik werkzaam in het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

WERKWIJZE

Ik werk vanuit huis op het voormalige schiereiland Marken in de gemeente Waterland, op 20 km van Amsterdam. In mijn werkwijze sta jij als klant centraal. Ik doe er alles aan om je van een inspirerend reisaanbod te voorzien, voor ieder budget. Met mijn eigen kennis uit de reiswereld, een wereldwijd netwerk van ruim 1800 ervaren collega’s verspreid over 7 landen en het geavanceerde boekingssysteem van Travel Counsellors ben ik in staat om jouw ideale (zaken)reis te organiseren.

24 uur per dag kun je contact met mij opnemen via deze site, WhatsApp, e-mail, Linked In, Facebook en Instagram. Als je gebruik wilt maken van mijn dienstverlening maak ik graag een afspraak met je om alle vakantiewensen door te spreken. Dat kan telefonisch, maar ook bij jou thuis of op een andere locatie, op een tijdstip dat jou schikt. Mijn dienstverlening stopt niet op de dag van vertrek. Ook tijdens en na de reis kun je altijd een beroep op mij doen. In noodgevallen ben ik 24/7 telefonisch bereikbaar.
Ik sta voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service. Of het nu om één overnachting gaat of om een rondreis, of het nu voor één persoon is of voor een hele groep.
Wil jij meer weten over reizen voor zaken in het buitenland? Bekijk dan ook mijn business pagina: https://tctravelmanagement.nl/sabrina.schipper.

Ik hoor graag wat ik voor jóu kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven