Welkom op mijn persoonlijke pagina


Zorgeloos op reis? Kies dan voor mijn ALL INCLUSIVE Travel Service. Jij geeft mij je vakantiewensen door en ik geef je geheel vrijblijvend een reisadvies op maat. Geen uren zoeken op internet, maar doorgaans binnen 24 uur een passend vakantievoorstel van iemand die je kent en vertrouwt. Als je voor mij kiest, dan regel ik je reis van A tot Z. Heb je een loyalty pas van een luchtvaartmaatschappij? Geef dat aan mij door, zodat je door kunt blijven sparen als ik de vlucht voor je boek. Naast de vlucht(en) en de accommodatie(s) regel ik ook privétransfers, overtochten, parkeren op Schiphol en je reisverzekering. Niets is teveel. Zelfs privévluchten, plezierjachten en overnachten op een privé eiland behoren tot de mogelijkheden.

Ik maak vooral gebruik van leveranciers waar Travel Counsellors rechtstreeks een contract mee heeft afgesloten en lokale partners, overal ter wereld. Want wie weten er nu meer over een bestemming dan de mensen ter plaatse? Natuurlijk werk ik ook samen met betrouwbare Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators.

Zowel voor, tijdens als na de reis sta ik voor je klaar. Geen onbereikbare klantenservice, maar een rechtstreeks contact via telefoon, whatsapp of e-mail met mij, jouw persoonlijke reisadviseur. Kies je voor mij, dan kies je ook voor financiële zekerheid. Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Mocht er ter plaatse een calamiteit zijn, dan haal ik je zo snel mogelijk terug naar Nederland.

Ik heb veel ervaring in de branche. Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een reisagentschap in Salou. Buiten de reiswereld om heb ik als accountmanager gewerkt bij diverse 4-sterren hotels, op een financiële afdeling van een Amerikaans farmaceutisch bedrijf en op de salesafdeling van een groothandel in food. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik als teammanager werkzaam in het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

Mijn bedrijf aan huis is gevestigd op Marken, een schiereiland in de gemeente Waterland (Noord-Holland). Ik richt me op de reiziger die kiest voor een hoge mate van comfort, kwaliteit en flexibiliteit, die op zoek is naar ontspanning of een plek waar ontspanning kan worden afgewisseld met werk (workation). Kijk voor meer informatie op workationopmaat.com.

Wat je plannen ook zijn, als je bij mij boekt ga je zorgeloos op reis. Het enige dat je zelf hoeft te doen is het pakken van je koffer.
Ik kijk ernaar uit om voortaan jouw reizen te mogen organiseren!

Met vriendelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20386867

Terug Naar Boven