Sabrina Schipper


Sabrina Schipper

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Even voorstellen…

Mijn naam is Sabrina Schipper en ik ben Travel Counsellor op het voormalig eiland Marken, de plek waar ik ook ben geboren. Toen ik 19 jaar werd ben ik vertrokken om meer van de wereld te zien. 18 jaar later en een hoop reis- en verhuiservaringen, maar vooral ook een man en 2 kinderen rijker, ben ik weer teruggekeerd op Marken. Ik heb op de wereld prachtige dingen mogen zien en beleven en droom ervan om dat ook voor anderen mogelijk te maken. Toerisme zit mij in het bloed. De tante van mijn oma was Sijtje Boes. Deze legendarische dame heeft ooit het toerisme naar Marken gehaald. Ik deel haar ambitie om mensen kennis te laten maken met de mooiste plekken op aarde.

Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een agentschap in Salou. Bovendien heb ik 3 jaar in Barcelona gewoond.

Als Travel Counsellor verzorg ik alles op het gebied van reizen. Met mijn eigen kennis uit de reiswereld en een wereldwijd netwerk kan ik u van alle diensten (o.a. vervoer, accommodatie, huurauto’s, incentives, verzekeringen) op alle bestemmingen voorzien. Zowel voor zaken als privé, voor ieder budget. In mijn werkwijze staat de klant centraal en ik doe er alles aan om u van een inspirerend reisaanbod te voorzien, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

24 uur per dag kunt u contact met mij opnemen via deze site, WhatsApp, e-mail, Linked In, Facebook en Instagram. Als u gebruik wilt maken van mijn dienstverlening maak ik graag een afspraak met u om uw vakantiewensen door te spreken. Dat kan telefonisch, maar ook bij u thuis of op een andere locatie, op een tijdstip dat u schikt. Mijn dienstverlening stopt niet op de dag van vertrek. Ook tijdens en na de reis kunt u altijd een beroep op mij doen. In noodgevallen ben ik telefonisch bereikbaar.

Ik sta voor maatwerk, kwaliteit en service. Of het nu om één overnachting gaat of om een rondreis, of het nu voor één persoon is of voor een hele groep.
Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20386867

Terug Naar Boven