Welkom op mijn persoonlijke pagina


De eerste stap naar je vakantie heb je zojuist gezet!
Als zelfstandig reisagent verzorg ik reizen voor mensen die dat zelf niet kunnen, niet willen of er simpelweg geen tijd voor hebben.

Met mijn eigen kennis uit de reiswereld, een wereldwijd netwerk en het geavanceerde boekingssysteem van Travel Counsellors kan ik je van alle diensten op alle bestemmingen voorzien. Denk daarbij aan vervoer, accommodatie, huurauto’s, verzekeringen. In mijn werkwijze sta jij als klant centraal en ik doe er alles aan om je van een inspirerend reisaanbod te voorzien, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Zowel voor zaken als privé, voor ieder budget.

Ik heb een passie voor reizen. Toen ik 19 jaar werd heb ik mijn geboortedorp Marken verlaten om meer van de wereld te kunnen zien en dat is gelukt! Bovendien kan ik dat nu ook voor anderen mogelijk maken. Toerisme zit mij in het bloed. De tante van mijn oma was Sijtje Boes. Deze legendarische dame heeft ooit het toerisme naar Marken gehaald. Ik deel haar ambitie om mensen kennis te laten maken met de mooiste plekken op aarde. Inmiddels woon ik weer op Marken, ben ik een man en 2 kinderen rijker en werk ik vanuit huis om die ambitie te kunnen waarmaken.

Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een agentschap in Salou. Bovendien heb ik 3 jaar in Barcelona gewoond.

24 uur per dag kun je contact met mij opnemen via deze site, WhatsApp, e-mail, Linked In, Facebook en Instagram. Als je gebruik wilt maken van mijn dienstverlening maak ik graag een afspraak met je om alle vakantiewensen door te spreken. Dat kan telefonisch, maar ook bij jou thuis of op een andere locatie, op een tijdstip dat jou schikt. Mijn dienstverlening stopt niet op de dag van vertrek. Ook tijdens en na de reis kun je altijd een beroep op mij doen. In noodgevallen ben ik telefonisch bereikbaar.

Ik sta voor maatwerk, kwaliteit en service. Of het nu om één overnachting gaat of om een rondreis, of het nu voor één persoon is of voor een hele groep.
Ik hoor graag wat ik voor jóu kan betekenen.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20386867

Terug Naar Boven