Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Veronique Lindhout en Travel Counsellor in IJmuiden. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de reisbranche. Zodra ik in de auto stap voor een korte break, met de trein reis, op schiphol ben of een hotel binnenstap, ontspan ik en ben ik op vakantie. Dan voel ik mij zo blij als een kind en vrij. Vrij om te reizen en te ontdekken. Dat wil toch iedereen?

Mijn passie voor reizen begon al op jonge leeftijd. Als meisje kon ik niet wachten tot de vouwwagen achter de auto hing en we de straat uitreden. Het landschap en de natuur aan mij voorbij laten razen, naar buiten starend, is pure ontspanning. De Trans-Mongolië Express van Moskou naar Peking was daar het ultieme voorbeeld van maar ook de treinreis door China was een onvergetelijke ervaring! Wauw, al die culturen. Mijn voorpret begint al met het uitstippelen van de route en het uitpluizen van de reisgidsen.

De gevolgen van covid-19 waren groot, zowel voor mij persoonlijk als in de branche. Ik geloof dat de toekomst anders wordt en dat jij, als reiziger, andere behoeften hebt.
Als zelfstandig reisadviseur zorg ik met liefde dat jouw reizen aan die behoefte voldoen en ontzorg ik je daarin volledig. Ik neem je alles uit handen en regel jou reis voor je, van A tot Z, volledig naar jouw wensen. Van zonvakantie, verre reis, cruise of citytrip. Uiteraard inspireer ik je graag met de meest bijzondere plekjes en unieke excursies voor een onvergetelijke vakantie. Door mijn samenwerking met Travel Counsellors kan ik je eerlijke tarieven bieden en ben je niet meer kwijt dan anders. Daarnaast is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Ik sta graag voor je klaar! Heb je reisplannen? Bel, e-mail of app mij dan om vrijblijvend je wensen te bespreken. Mocht je liever hebben dat ik bij je langs kom, dan doe ik dat met veel plezier!

Graag tot gauw,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven