Welkom op mijn persoonlijke pagina


Struinen op internet naar de leukste vakantie, uiteindelijk door de bomen het bos niet meer zien en vertwijfeld de laptop dichtklappen. Waar begin je? Mijn naam is Veronique en Travel Counsellor in IJmuiden. Reizen is behoorlijk veranderd het afgelopen jaar en zorgt voor meer uitzoekwerk en geregel. Dit gaat ten koste van de voorpret. Als persoonlijk reisadviseur zorg ik er met liefde voor dat ik die onzekerheid wegneem en je ook tijdens het uitzoeken en boeken van jouw vakantie, de voorpret kan beleven. Je kunt voor alle soorten vakanties met mij contact opnemen. Van verre spectaculaire rondreizen tot een heerlijk weekendje weg in Nederland, voor hotelovernachtingen, vakantieparken, citytrips, excursies, zon- en wintervakanties. Ik zorg voor een persoonlijke aanpak en extra service, want ik vind het nu eenmaal leuk om mensen te verrassen met iets bijzonders en unieks. Door mijn samenwerking met Travel Counsellors heb ik toegang tot een groot aanbod aan reizen en bijzondere plekjes. Daarnaast is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Reizen is voor mij meer dan een vakantie. En vakantie is voor mij meer dan reizen. Het is een gevoel van vrijheid en ontspanning. Zodra ik in de auto stap voor een korte break, met de trein reis, op schiphol ben of een hotel binnenstap, ontspan ik en ben ik op vakantie. Dat gevoel gun ik iedereen,

Ik ben zelf gek op rondreizen, zo hebben wij met de auto door Slovenië en het noord van Kroatië gereisd, met de Trans Mongolië Express van Moskou naar Bejing en een rondreis door China gemaakt. Ook tijdens zon vakanties zoek ik graag naar bijzondere plekjes om te overnachten en te bezichtigen. Daarnaast ben ik dol op stedentrips en bezoek ik het liefst 1 keer per jaar een nieuwe stad. Berlijn, Dublin, Stockholm, Kopenhagen, Sevilla, Lissabon, Barcelona, Athene maar ook dichterbij huis zoals Brussel, Antwerpen en Parijs.

Heb je reisplannen, hou je van bijzondere ervaringen en unieke plekjes? Wil je het persoonlijke contact zoals bij een reisbureau en genieten van de service van een personal travel planner? Ik sta graag voor je klaar en ga voor je opzoek naar jouw ideale vakantie. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op om je wensen te bespreken. Mocht je liever hebben dat ik bij je langs kom, dan doe ik dat met veel plezier!

Graag tot gauw,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven