Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen anno 2021. Waar begin je? Mijn naam is Veronique en Travel Counsellor in IJmuiden. Reizen is behoorlijk veranderd het afgelopen jaar en zorgt voor meer uitzoekwerk en geregel. Dit gaat ten koste van de voorpret. Als persoonlijk reisadviseur zorg ik er met liefde voor dat ik die onzekerheid wegneem en je ook tijdens het uitzoeken en boeken van jouw vakantie, de voorpret kan beleven. Ik ontzorg je volledig en regel jou reis voor je, van A tot Z, volledig naar jouw wensen. Van zonvakantie, verre reis, cruise, citytrip of autovakantie. Uiteraard inspireer ik je graag met de meest bijzondere plekjes en unieke excursies voor een onvergetelijke vakantie. Door mijn samenwerking met Travel Counsellors heb ik toegang tot een groot aanbod aan reizen en bijzondere plekjes. Daarnaast is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Zodra ik in de auto stap voor een korte break, met de trein reis, op schiphol ben of een hotel binnenstap, ontspan ik en ben ik op vakantie. Dan voel ik mij zo blij als een kind en vrij. Vrij om te reizen en te ontdekken. Dat wil toch iedereen?

Mijn passie voor reizen begon al op jonge leeftijd. Als meisje kon ik niet wachten tot de vouwwagen achter de auto hing en we de straat uitreden. Het landschap en de natuur aan mij voorbij laten razen, naar buiten starend, is pure ontspanning. De Trans-Mongolië Express van Moskou naar Peking was daar het ultieme voorbeeld van maar ook de treinreis door China was een onvergetelijke ervaring! Wauw, al die culturen. Mijn voorpret begint al met het uitstippelen van de route en het uitpluizen van de reisgidsen.

De gevolgen van covid-19 waren groot, zowel voor mij persoonlijk als in de branche. Ik geloof dat de toekomst anders wordt en dat jij, als reiziger, andere behoeften hebt. Ik sta graag voor je klaar!

Heb je reisplannen? Deel ze met mij om vrijblijvend je wensen te bespreken. Mocht je liever hebben dat ik bij je langs kom, dan doe ik dat met veel plezier!

Graag tot gauw,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven