De R is van Route 66

Wanda Spohr op 01 November 2022
De R is van de legendarische Route 66!

.Je reist door de immense natuur van Amerika en bezoekt wereldsteden en kleine Western plaatsjes die zo uit de cowboy series lijken te komen. De beroemde snelweg begint in de "windy city" Chicago en eindigt aan het strand van de Stille Oceaan in Santa Monica bij Los Angeles. De totale lengte is 3940 km en onderweg kom je door de staten Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada en Californië.

De reis brengt je langs de beboste heuvels van Missouri, legendarische plaatsjes in Kansas en cowboydorpjes en indianenreservaten in Oklahoma en Texas. Verder proef je de Mexicaanse sferen in Santa Fe en Albuquerque in New Mexico.

Laat je betoveren door de Grand Canyon en geniet van de glitter en glamour in Las Vegas. In Californië eindigt de route aan de zonovergoten stranden van Santa Monica bij Los Angeles. Een onvergetelijke roadtrip dwars door Amerika!

Enige highlights: * Chicago! Mijn nieuwe favoriete Amerikaanse stad! * Meramec Caverns. Dit is de grootste op zichzelf staande formatie druipsteengrotten ter wereld! * Cadillac Ranch * Kakawa Chocolate House * Petrified Forest National Park * Navajo Indian Reservation * Indian Pueblo Cultural Centre * Grand Canyon * "The Strip"@Las Vegas

Geïnteresseerd in de prijs plus het schema van dag tot dag? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Liefs, Wanda

T. 06 - 23 44 91 29 E. wanda.spohr@travelcounsellors.nl W. https://lnkd.in/eSuRwY5Y

Aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds