Geboekte vakantiebestemmingen 2022&2023

Wanda Spohr op 01 January 2024
Terugblik op 2022 en 2023: Een Reisavontuur!

Wat een geweldige twee jaar als zelfstandig reisagent! ?? Ik heb met veel plezier een verscheidenheid aan prachtige reizen mogen organiseren: ? Van een avontuurlijke safari in Zuid-Afrika tot een rendiersafari in het sprookjesachtige Lapland. ? Van een bruisende citytrip naar New York tot een zonnige verkenning van het levendige Valencia. ? Van een romantische huwelijksreis naar de betoverende Azoren voor een pasgetrouwd stel tot een ontspannen autorondreis door het schilderachtige Frankrijk voor een liefdevol ouder echtpaar. ? Van een familiereünie in Mexico tot een incentive in Porto voor een zakenrelatie.

Er zijn zoveel bestemmingen de revue gepasseerd dat ik ze kort heb samengevat in de begeleidende video waarbij mijn klanten gereisd hebben per trein, jeep, ferry, huurauto, camper, vliegtuig, sneeuwscooter, rendierslee en vespa.

Zin in vakantie gekregen na het zien van de beelden? Of je nu verlangt naar het verkennen van Europa of een reis naar de uitgestrekte gebieden van Afrika, Australië, het Midden-Oosten, Noord-, Midden-, of Zuid-Amerika, of Azië, ik sta voor je klaar. ?? Of het nu gaat om korte uitjes van 3 dagen of langere ontdekkingsreizen van 3 maanden, met mij kun je alle kanten op!

En raad eens? In 2024 sta ik weer klaar om met evenveel enthousiasme en persoonlijke aandacht jullie reizen te verzorgen. Dus, waar wil jij naartoe in het nieuwe jaar? Laat het mij weten en laten we samen een onvergetelijk avontuur plannen! ????

Liefs, Wanda

Aangesloten bij SGR, ANVR, IATA en Calamiteitenfonds.

T. 06 - 23 44 91 29 E. wanda.spohr@mytc.com

#ReisAvontuur #2024reizen #GepassioneerdeReisagent #traveltheworldwithme #bucketlist2024#persoonlijkreisagent