Nieuwsbrief - Cruise

Wanda Spohr op 22 April 2022
Ontvang jij mijn wekelijkse "We love travel"- mailing al? Gisteren stond het thema "cruise" centraal met daarin een top 10 met mooie cruise aanbiedingen.

Heb jij altijd al een cruise door de adembenemende Noorse fjorden of over de romantische Middellandse Zee willen maken? Dan is nu je kans! Geniet bijvoorbeeld van de schoonheid van Noord-Europa. Vaar langs bulderende watervallen, pittoreske dorpen, uitgestrekte bossen, meren en rivieren en ontdek de mooiste plekken van Noorwegen. Ontdek het nieuwste schip van de Holland America Line en vaar naar de Noorse Fjorden. Of beleef je zomervakantie op de Adriatische Zee en maak een rondreis langs juwelen als Venetië, Dubrovnik en kleurrijke Griekse dorpjes.

Boek tussen 21 en 29 april één van deze cruises bij mij en profiteer van uitzonderlijke tarieven. Wist je dat je al voor 499 euro per persoon kunt genieten van een week op één van de cruiseschepen van Holland America Line? Je vertrekt vanuit Triëst , bekijkt het ommuurde Dubrovnik en de rode daken van Kotor, de zonovergoten dorpen van Griekenland en de mozaïeken van Ravenna, voordat je terugkeert naar Triëst. En... zo zijn er nog veel meer mooie routes!

Interesse in deze aanbieding? Of...nieuwsbrief ontvangen zodat je volgende keer ook als eerste de reisinspiratietips in je mailbox hebt? Stuur mij een DM, WhatsApp-bericht of mail: wanda.spohr@travelcounsellors.nl. Bellen mag uiteraard ook en vind ik gezellig. Kan ik meteen je wensen doornemen!

Check ook eens mijn zelfgeschreven travelblogs op https://lnkd.in/eSuRwY5Y

Waar gaat jouw volgende reis heen?

Liefs, Wanda

#personaltravelagent #traveller #wandaspohrtravelcounsellor #newsletter #travel #hollandamericaline #cruise #aanbieding