Persoonlijke favoriet: Villa Drago in Puerto del Carmen | Lanzarote

Wanda Spohr op 04 May 2022
Dit keer deel ik heel graag een persoonlijke favoriet!

Villa Drago is een vrijstaande villa (2-6 personen) met privézwembad, heel dicht bij zee en vlakbij van winkels en restaurants op het mooie Lanzarote en is een mix van modern en Canarische vintage!

Villa Drago ligt in Puerto del Carmen, op nog geen 2 minuten van het strand. Ondanks dat is de ligging toch rustig.. Wat je zal opvallen is het licht, de mooie kleuren en vele bijzondere details zowel binnen als buiten.

Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Voor de ruime woonruimte en dito keuken ga je naar boven. Buiten zie je verschillende terrassen, een barbecue met eethoek en het zwembad, dat gedeeltelijk overdekt is en waar het rustgevende geluid van de waterval je zeker een paar keer heerlijk zal doen wegsoezen.

Ook binnen in Villa Drago zal iedereen zich prima vermaken. Er is een compleet ingerichte speelkamer met een playstation, pooltafel, tafeltennis, darts en speelgoed voor de kleintjes. Dus ook voor een gezin met kleine of grote kinderen, of groepje vrienden is Villa Drago de perfecte keus.

Puerto del Carmen heeft een aantal stranden, die in het hoogseizoen redelijk druk kunnen zijn, maar waar je door de uitgestrektheid altijd wel een fijne plek voor jezelf zult kunnen vinden. Er zijn genoeg restaurants om elke dag een andere te kunnen kiezen, mocht je geen zin hebben om zelf te kokkerellen. Maar zou je dat wél willen, vind je hier ook de winkels die je daarvoor nodig hebt, plus uiteraard winkels op allerlei ander gebied.

Een van de mooiste stranden op Lanzarote is ongetwijfeld het Playa de Papagayo. Dit strand komt je misschien bekend voor en dat klopt, want hij wordt vaak gebruikt voor het opnemen van romantische films en het maken van fotoreportages. Het strand ligt in een mooie baai waardoor er minder wind is (tenzij deze er recht op staat natuurlijk), en de langzaam aflopende zee is er redelijk rustig.

Vertrek op 11 juni voor 1025 euro per persoon inclusief vlucht en huurauto op basis van 4 volwassenen. De prijs is voor één week. Liever iets langer of andere datum? Ik denk graag met je mee! eer advies nodig? Bel of mail me gerust. Dan gaan we samen op zoek. Dit is een reis via Karin's Choice ...ook gewoon boekbaar via mij voor hetzelfde tarief als bij Karin's Choice maar...dan met mijn persoonlijke service er geheel kosteloos bij!

Karin's Choice is er voor de reisliefhebber die het net even anders wil. Bij Karin’s Choice verblijf je in kleinschalige accommodaties. Lekker persoonlijk en niet massaal. Om helemaal onafhankelijk te zijn en je kostbare vakantiedagen net zo in te delen als jij prettig vindt, heb je de hele vakantie een huurauto tot je beschikking

Wanneer boek jij je Karin's Choice bij mij? Liefs, Wanda

#lanzarote #traveltheworldwithme #wandaspohrtravelcounsellor