Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn site!

Zou het niet heerlijk zijn om niet meer te hoeven wachten bij het reisbureau of uren het internet af te speuren op zoek naar de goedkoopste reis of dat leuke hotelletje? Ik bied je een snelle, flexibele en persoonlijke manier om je vakantie te regelen. Je kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen, of het nu gaat om vliegvakanties naar de zon, verre reizen, stedentrips, kampeervakanties, rondreizen, wintersport, losse tickets, cruises, autovakanties, zakenreizen, het is allemaal mogelijk!

Na een aantal jaar op een reisbureau werkzaam te zijn geweest heb ik me als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors.Travel Counsellors werkt als een regulier reisbureau met dezelfde (en zelfs meer) touroperators en dezelfde prijzen. Daarnaast beschikt Travel Counsellors over een uitgebreid eigen systeem met vluchten, accommodaties, excursies etc. Wat ook heel belangrijk is: Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

Ik werk vanuit huis en dit betekent dat je 7 dagen per week bij mij terecht kunt. Dus ook 's avonds en in het weekend. Via de telefoon of e-mail kun je mij de reiswensen kenbaar maken. Ik zoek alles uit en regel de reis van A tot Z. Van de boeking, tot het vastleggen van de stoelen, inchecken, de eventuele visa en alles wat er nog bij de reis komt kijken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de koffer te pakken.

Ik zal ook altijd een prijsvergelijk maken, zo check ik de verschillende touroperators en ons eigen systeem om je zo de beste prijs te kunnen bieden.

Waarom probeer je het niet eens, via de button E-mail mij kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen en ik ga gelijk voor je aan de slag.

Ik hoor graag van je!

Yvette Bodur - van der Ende

e-mail : yvette@travelcounsellors.nl
telefoon : 06-22595155

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-22595155

Terug Naar Boven