Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik weet als geen ander hoe leuk het is om je vakantie zelf uit te zoeken. Maar wat nou als je iemand hebt die jou daarbij helpt, die je nét dat beetje extra kan geven of je werk uit handen kan nemen?

Stel je nou eens voor… je hebt één aanspreekpunt voor al je reiswensen.
Zou dat niet heerlijk ontspannen zijn?

EVEN VOORSTELLEN
In 2007 ben ik van start gegaan als zelfstandig reisexpert onder de vlag van Travel Counsellors, een internationale onderneming die is aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds en die uitsluitend samenwerkt met de meest betrouwbare organisaties wereldwijd.

In de periode hiervoor heb ik ruime ervaring opgedaan bij diverse reiswinkels, in het buitenland en als leidinggevende van telefonische adviseurs.
Ook heb ik in de zakelijke financiële dienstverlening gewerkt maar uiteindelijk toch gekozen voor wat ik het allerliefste doe; mensen blij maken met de allermooiste reiservaringen.

REISERVARING
Met mijn man Menso en later met ons gezin heb ik de mooiste reizen mogen maken naar onder andere Mauritius, Aruba, Bonaire, Curacao, Mexico, Dominicaanse Republiek, Sint Maarten en Sint Barth.

Ook binnen Europa reisden we veel en zochten de leukste adresjes en authentieke plekjes op. Zo hebben we alle Canarische eilanden, Ibiza, Formentera en het vaste land van Spanje bezocht. Ook Portugal, Madeira, Egypte, Sardinië, de Provence en de Cote d’Azur vonden we prachtig en we hebben de mooiste stedenreizen gemaakt naar onder meer Marbella, Sevilla, Barcelona, Londen, Parijs, Rome en zijn we in romantisch Venetië getrouwd.

Ook zijn we gaan skiën in de Oostenrijkse en Franse alpen.

Ons hart hebben we écht verloren in het immer mooie en veelzijdige Griekenland. Plekken en eilanden die we hier bezochten zijn onder andere, Lefkas, Kefalonia, Zakynthos, Athene, Kythnos, Chalkidiki, Mykonos, Paros, Ios, Zakynthos, Santorini en al véle malen Kreta.
En we zijn nog lang niet klaar. ;)

SAMEN WEET JE MEER
Wij Travel Counsellors zijn een hechte club ondernemers en hebben onderling veel contact.
Zoals de meeste mensen hebben ook wij allemaal wel een voorkeur voor een bepaald land of werelddeel waar dan logischerwijs ook de meeste kennis zit.
Een tijdje geleden bedacht ik me dat je samen zoveel meer weet en hoe leuk het zou zijn als je als klant spreekt met diegene die alles weet van de bestemming die jij voor ogen hebt.
Diegene die dé restaurantjes weet, dé droomplekken om te bezoeken en de mooiste adresjes zelf bezocht heeft. Dus niet alleen een reisexpert maar ook een specialist op jouw bestemming.
Dan zou je reis toch nog fantastischer worden!

Om die reden heb ik besloten de handen ineen te slaan met collega ondernemers.

Hoe werkt dit?
Doe je een aanvraag bij mij, dan breng ik je (indien nodig) in contact met die collega die heel veel over jouw bestemming weet en jou een passend voorstel doet. Samen zetten wij alle reiservaring in om voor jou de mooiste reis te creëren. Zo heb je altijd het beste reisadvies.

Helemaal leuk toch?

Ik kijk er naar uit ook met jou kennis te mogen maken.

********

VERLIEFD OP GRIEKENLAND
Op mijn 20ste vertrok ik voor een half jaar naar Kreta. Ik ontmoette Menso die eveneens een half jaar op het eiland vertoefde. We werden verliefd, op elkaar en op het eiland.

Een zomer later besloten we samen een half jaar terug te gaan. Op de bonnefooi gingen we eilandhoppen in de Cycladen om daarna op Kreta te gaan werken.
Nu 24 jaar en 3 dochters verder hebben wij als gezin deze zomer de stap genomen om voor een tijdje vanuit Kreta te gaan werken. Onze meiden gaan hier een schooljaar meedraaien en wij blijven ons werk op afstand doen.

Wil je op reis?
Wij zijn maar een belletje, appje of mailtje van je vandaan. Én ik zou het supertof vinden om ook jouw volgende reis te mogen regelen!

Leuk als je me volgt op @tcanita_boudewijn. Daar deel ik regelmatig leuke reistips en bijzondere adresjes!

What a wonderful world...

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Voor de leukste reizen en unieke trips!

17-5-2021

Ontdek ook wat wij allemaal voor je kunnen regelen.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +31 652 66 34 63

Terug Naar Boven