Welkom op mijn persoonlijke pagina


TRAVEL COUNSELLOR CAROLINE

> Gold Travel Counsellor
> laat mij je inspireren
> vertel me jouw dromen
> ik ben jouw travelexpert
> ik organiseer 'lifetime memories'
> mijn geheime ingrediënt is: Liefde
> service, kwaliteit & persoonlijke aandacht


Caroline: “Tien jaar geleden kwam er een droom uit, ik werd zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren waren geweldig; vol passie, enthousiasme en met veel kwaliteit ging ik er tegenaan. Ik heb gemerkt dat mijn klanten het ontzettend waarderen dat ik echt de tijd neem om naar hun vakantiewensen te luisteren. Die extra service die ik mijn klanten kan bieden, heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf zo succesvol is geworden.
Ik ben ontzettend blij met de persoonlijke contacten welke ik met mijn klanten heb en erg trots op mijn trouwe klantenbestand. Deze wordt jaar in jaar uit groter door de fantastische aanbevelingen, dank jullie wel allemaal!”


Mijn naam is Caroline van Huigenbos en met trots kan ik vertellen dat ik Travel Counsellor ben. In 2008 ben ik gestart als Travel Counsellor. In maart 2010 werd ik voor het eerst bekroond met de prestigieuze Gold Status, wat inhoudt dat ik behoor tot de beste Travel Counsellors wereldwijd. Dit is een prachtige beloning waar ik erg trots op ben en elk jaar weer hard voor werk (Gold Status: 2010/11/12/13/14/15/16/17/18).

Als Travel Counsellor kan ik écht de tijd nemen voor mijn klanten en gericht helpen een passende vakantie te vinden die geheel aan jouw wensen voldoet. Dit bespaart jou een ellenlange zoektocht en bovendien weet je zeker dat je de vakantie krijgt welke je voor ogen had.

Veel gehoorde uitspraak van mijn klanten: "O, we bellen Caroline, die regelt dat wel!"
Natuurlijk verschijnt er dan een glimlach, ik ben blij dat ik mijn klanten zo blij maak met mijn diensten en zij voor het leukste, namelijk vakantie, meteen een telefoontje of maitje naar mij doen. Ook word ik bij hun vrienden en familie aanbevolen. Een groter compliment kan je niet krijgen! Zo groeit mijn klantenkring elk jaar weer. Ik kijk er naar uit, ook jou te mogen begroeten.

Je kunt mij jouw vakantiewensen telefonisch of per email doorgeven maar wij kunnen ook een afspraak maken om je reiswensen te bespreken.

Is persoonlijke aandacht, service en kwaliteit belangrijk voor jou? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Caroline van Huigenbos
GOLD TRAVEL COUNSELLOR
Email: caroline@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-55306253

Terug Naar Boven