Met een gerust hart op reis, zonder extra kosten

Inge van der Valk op 18 December 2021
Regelmatig krijg ik de vraag: wat kost het mij extra wanneer ik bij je boek? Ik ben heel blij dat ik dit soort vragen krijg. Dit geeft mij een mooie gelegenheid om uit te leggen hoe ik werk. Mensen reageren vervolgens heel verbaasd wanneer ik hen vertel dat je bij mij helemaal niet duurder uit bent dan wanneer je het zelf via internet boekt.

Maar, hoe zit dit dan precies? Hoe kan het dat mijn prijzen gelijk zijn aan de prijzen die je op internet vindt? Hieronder mijn uitleg:

- Als ik een reis bij een touroperator boek, dan betalen zij mij een bepaalde commissie. Boek ik jouw reis bijvoorbeeld bij TUI of bij Interhome, dan ben je niet duurder uit dan wanneer je het zelf rechtstreeks zou boeken. Je krijgt mijn service, advies en leuke reistips er dus gratis en voor niets bij :-)

- Ik werk samen met lokale agenten. Deze zijn gespecialiseerd in een bepaalde bestemming en hebben zeer goede prijsafspraken voor accommodaties, transfers en excursies. Hierdoor kan ik je een maatwerkreis aanbieden tegen een scherp tarief.

- Reizen organiseren is mijn werk en ik ben er 24/7 mee bezig. Daardoor ben ik op de hoogte van wat er allemaal in de reisbranche speelt. Zo weet ik dat er momenteel een schaarste is aan huurauto’s en adviseer ik mijn klanten om deze zo spoedig mogelijk vast te leggen. Wacht je een aantal dagen, dan kan het zijn dat je al honderden Euro’s duurder uit bent!

- Ik kijk verder dan mijn neus lang is. Zijn de vluchten vanuit Amsterdam bijvoorbeeld vrij prijzig, dan bekijk ik de mogelijkheden voor vertrek vanaf andere luchthavens. De parkeermogelijkheden en eventuele overnachtingsmogelijkheden kan ik dan tevens voor je bijboeken. Schuiven met de data kan vaak ook een grote besparing opleveren.

- Ik ben aangesloten bij een netwerk dat uit 1800 reisexperts bestaat. Onze kennis en ervaring delen wij continue met elkaar. Hierdoor leren wij elke dag van elkaar en geven wij elkaar waardevolle tips en goede adviezen wat tot mooie besparingen voor mijn klanten kan leiden.

Kortom: ik zorg ervoor dat je volledig ontzorgd op reis gaat, zonder dat je hier extra kosten voor kwijt bent.

Ik hoop dat dit meer duidelijkheid biedt. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met me. Hopelijk tot snel!

Inge.vandervalk@travelcounsellors.nl // 06-17389693