Reiswijf, nice to meet you

Ingrid van de Rijdt op 16 July 2023
Wist je dat veel mensen me kennen onder de naam Reiswijf? Op instagram kun je me vinden onder de naam Reiswijf - leuk als je me volgt! - en ik heb naast deze pagina op travelcounsellors.nl ook nog mijn eigen website www.reiswijf.nl.

Reiswijf staat voor wie ik ben, wat ik leuk vind, en wat ik graag met je wil delen. Ik hou van reizen, van beleven, andere ervaringen opdoen, geïnspireerd worden. Er op uit gaan! Ontdekken! Maar wel graag met een beetje luxe en comfort.

Hou jij daar ook van, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik regel graag jouw reis. Of het nu met je gezin is, met je partner, met vriend(en) of familie, leave it to me. Ik ontzorg je, adviseer je, geef je keuzes, deel informatie en persoonlijke tips met je. Ik ben er tijdens de voorbereiding van je reis, tijdens de reis en ná de reis.

Of je nu op safari wilt, een roadtrip door Amerika of Canada wilt maken, een luxe cruise, die bucketlist trip, droomreis of honeymoon, eilandhoppen in Griekenland, golfen in Ierland, het prachtige Maleisië of Bali wilt ontdekken, de Japanse cultuur wilt opsnuiven, call me. Laten we sparren over jouw wensen tijdens een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Mijn telefoonnummer is 06-23451116 of mail me op ingrid.vanderijdt@travelcounsellors.nl en ik neem contact met je op.

Ik hoor graag van je!