De perfecte start van je roadtrip op Bali

Ingrid van de Rijdt op 01 August 2018
We lopen vanuit onze kamer zo een groene oase in. Via het sfeervol verlichte pad tussen tropisch groen en Balinese beelden verstopt in mooie hoekjes lopen we richting het restaurant. Het is laat in de avond en al donker. We moeten nog een beetje wennen aan de vochtige lucht. Na 18 uur onderweg te zijn geweest met onze blauwe vogel, waarvan anderhalf uur overstap in Singapore, een dik uur wachten op de koffers in Denpasar en een taxirit door de met scooters en taxi’s bezette straten zijn we eindelijk aangekomen op het eerste vakantieadres op Bali. Wat een goed begin van de vakantie!

Wanneer we over het pad het geluid van de zee volgen zien we ineens het prachtig verlichte blauwgroene zwembad liggen. Bijna sprookjesachtig ligt het tussen de mooi gedekte tafels van het open-air restaurant. In hoge bomen hangen grote bamboe lampen. Achter het zwembad zien we de loungebedden op het strand en daarachter horen we – zien doen we haar niet – het ruisen van de zee. Wat een welkom. We genieten – zippend door een bamboe rietje – van onze lime-ginger-green-en-nog-wat welkomstdrankje en kijken onze ogen uit. Hier gaan wij de komende 3 dagen een heerlijke start krijgen van onze vakantie.

En dit is nog maar het begin...

Lees alles over mijn roadtrip langs 7 droomplekken op Bali op reiswijf.nl/7droomplekkenbali

Heb jij ook interesse in een mooie reis vol bijzondere adresjes? Naar Bali of naar een andere mooie plek ter wereld? Neem contact met me op. Een belletje, appje of een mailtje naar mij en de eerste stap op weg naar een mooie reis is gezet.