Slapen tussen de sterren op Ibiza

Ingrid van de Rijdt op 10 September 2019
Eén van mijn favoriete programma’s op tv is de Beste Zangers van Nederland. Ik hou van zingen en vind het geweldig om te zien hoe bekende en iets minder bekende zangers en zangeressen van Nederland andere liedjes zingen dan ze gewend zijn.

Al jaren worden de programma’s opgenomen op Ibiza. In een prachtige setting, op een geweldige lokatie. Reiswijf weet waar!

De thuisbasis van de Beste Zangers is het resort Atzaró. Een agriturismo in een oude finca in het binnenland van Ibiza. Prachtige omgeving, mooie kamers, fantastische tuin met een heerlijk zwembad en een mediterrane keuken.

Atzaró is ook erg populair als trouwlocatie. Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen! In de zomer van 2014 trouwde Wendy van Dijk hier met Erland Galjaard.

Wist je dat ik dat ook voor je kan verzorgen? Trouwlokatie in het buitenland, alle vluchten voor jou en je gasten, verblijf voor jullie gasten, en natuurlijk de honeymoon!

Een belletje, appje of een mailtje is voldoende om met elkaar in contact te komen en dan ga ik er persoonlijk voor zorgen dat jouw droomhuwelijk waarheid wordt!