Sleeping in a winter wonderland

Ingrid van de Rijdt op 01 January 2019
De winter komt eraan! Donkere dagen, lichtjes overal. Een sfeervolle periode van het jaar. Ik inspireer je graag met bijzondere adresjes voor een sprookjesachtige winterse droom:

1. Overnachten op de piste onder de 1000-en-1 sterrenhemel

Een pistenbully omgebouwd tot one-room-hotel! Bovenop de berg, op zo’n 2000 meter hoogte kun jij overnachten op een wel heel bijzonder plekje. Zodra de skiliften stoppen aan het einde van de dag wordt de berg jouw domein en mag jij intrek nemen in je eigen pistenbully. Een chauffeur je met privé vervoer naar boven toe. Zodra de chauffeur is vertrokken is de hele berg van jou! Trek de goed gevulde minibar met champagne en macarons maar open. En buiten…. daar wacht onder de sterrenhemel een warme borrelende hottub. Let it snow, let it snow, let it snow….

Je vindt het piste-bully hotel in het skigebied van La Plagne in de Franse Alpen. Vanuit Plagne-Bellecote kun je de tocht naar dit bijzondere adresje maken. Laat me weten als ik dit voor je mag regelen!

2. Eskimo-like slapen in een iglo Om te ervaren hoe het is om als eskimo in een iglo te slapen hoef je niet naar de Noordpool! In het iglo-dorp in het Zwitserse Zermatt kun je slapen in één van de 32 iglo-kamers. Gezellig ingericht met schapenvellen en voorzien van warme thermo-slaapzakken zodat jij met gemak de kou trotseert.

Niet alleen in Zermatt vind je een iglo-dorp maar ook in het Zwitserse Davos, Gstaad en Engelberg. Daarnaast is er in het Duitse Zugspitze gebied een iglodorp gebouwd en in het hooggelegen Kühtai in Oostenrijk.

3. All you need is Lapland Zoals ieder jaar brengt Robert ten Brink rond de kerstdagen weer geliefden bij elkaar. Afgelopen jaar was hij in Lapland. In een sprookjesachtige omgeving compleet met rendieren, bevroren meer, sneeuwscooters en wandelingen in een prachtig winters landschap verraste hij weer een aantal lovebirds. Met verblijf in een sfeervolle houten chalet met jacuzzi!

Heb jij zin in een onvergetenlijke ervaring in de sneeuw? Bel me, app me, mail me en ik neem contact met je op om de mooiste reis in Winter Wonderland met je te regelen.