3 hotelparels in Kaapstad

1. The Silo Hotel

The Silo Hotel is een stadsjuweel dat kunst, stijl en design omarmt. Dit architecturale meesterwerk steekt hoog boven het Victoria & Alfred Waterfront, het historische hart van de haven van Kaapstad, uit en kenmerkt zich door glinsterende ramen van glas, die een adembenemend panoramisch uitzicht bieden vanaf de Tafelberg tot aan de haven van Table Bay. Deze luxueuze accommodatie beslaat zes verdiepingen boven het Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), dat de grootste verzameling hedendaagse Afrikaanse kunst herbergt.

2. Camissa House

Camissa House ontleent haar naam aan het zoete water dat al eeuwenlang door het landgoed stroomt. Het is meer dan alleen een boetiekhotel; het is een plek doordrenkt van vrede, waar vreugde overvloedig aanwezig is en de zintuigen opnieuw tot leven komen. Camissa House is een serene schuilplaats in de bergen in het hart van Kaapstad. Alle acht kamers hebben een prachtig uitzicht op de meest iconische bezienswaardigheden van de stad.

3. Dorp Hotel

Helemaal boven in de woonwijk op de oostflank van Signal Hill neemt Dorp Hotel de meest mooie positie in. Onder je zie je de stad, in de schaduw van de imposante omvang van de Tafelberg en de Duivelspiek, een bergtop in de stad Kaapstad. De kamers zijn prachtig. De aandacht voor detail is ongeëvenaard. Het woord 'dorp' kennen wij natuurlijk en dat is dan ook precies wat Dorp Hotel is - een verzameling van architectonisch verschillende gebouwen, gegroepeerd rond een wilde, vogelrijke tuin.

Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar meer informatie!

Rondreis door Mexico

16 mei 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door het veelzijdige Mexico. De meest opmerkelijke attracties zijn de grote Pre-Columbiaanse historische plaatsen en ruïnes, koloniale steden, natuurreservaten, piramides, heilige plaatsen van de Maya's en de Azteken en de uitgebreide kustlijnen van meer dan 10.000 km met beroemde badplaatsen. Ontdek dit alles in een rondreis door Mexico!

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!