Waarom bij ons boeken?

Onze visie

Onze missie is om opnieuw te definiëren waar persoonlijk voor staat in de reiswereld. Dit doen we door mensen centraal te stellen. Onze community van deskundige en onafhankelijke reisondernemers is gepassioneerd om elk element van jouw reis volledig persoonlijk te maken.

We care

Onze Travel Counsellors geven een persoonlijke service die het verschil maakt, overtreffen verwachtingen en bouwen sterke en langdurige relaties op die verder gaan dan de boeking alleen. Ze nemen de tijd je echt te leren kennen.

Wij zien elke dag inspirerende verhalen van hoe Travel Counsellors consequent een stapje extra voor hun klanten zetten. Dit blijkt ook uit onze 5-sterren score op Trustpilot en de mooie feedback die we mogen ontvangen van onze community.

Wij staan voor je klaar

Met meer dan 2.000 Travel Counsellors in zes landen heb je toegang tot een wereldwijde en sterke community van ervaren reisexperts. Onze 24/7 Duty Office-ondersteuning en jouw eigen persoonlijke reisadviseur staan altijd voor je klaar. Of dat nu per telefoon, e-mail of via onze eigen myTC-app is.

Op maat gemaakt

Je persoonlijke Travel Counsellor stemt de reis op jouw wensen af en verschaft je uit eerste hand expertise om jouw volgende avontuur zo onvergetelijk mogelijk te maken. Als onafhankelijke reisorganisatie, met ons zelf ontwikkelde boekingsplatform, profiteer je van maatwerk dat voortkomt uit onze nauwe samenwerking met een groot aantal reispartners over de hele wereld. Dit betekent dat je een vakantie ervaart die echt bij je past!

We've got the stars

We horen en delen graag wat onze klanten zeggen over de service van hun persoonlijke Travel Counsellor.