4 excursies in Kaapstad

1. Wildlife Safari Tour

Op nummer één staat natuurlijk een safari tour. Dit mag zeker niet ontbreken als jij in Kaapstad bent. Ontdek de dieren die hier leven zoals de Afrikaanse Kaapse buffel, Afrikaanse bosolifant, luipaard, leeuw, zwarte neushoorn, giraffen, blesbokken, gnoes, zebra's, luipaarden en maar liefst 172 vogelsoorten, waaronder de zwarte adelaar!

2. Afrikaanse diner

Beleef een smaaksensatie met traditionele lekkernijen die je meevoeren naar het hele Afrikaanse continent. Ervaar een avond vol fantastisch, traditioneel entertainment waar iedereen van kan genieten!

3. Cape Point Nature Reserve

Ga een halve dag op excursie naar Cape Point Nature Reserve, dat meer dan 7750 hectare inheemse fauna en flora omvat. Hier krijg je de kans om een verscheidenheid aan wilde dieren te zien, waaronder bavianen, reebokken, Kaapse bergzebra's, bontebokken en de eland. Het reservaat is ook een van 's werelds grootste broedplaatsen voor schildpadden.

4. Franschhoek wijntram

Beleef een unieke en ontspannen reis door de wijngaarden in een tram met open zijde, waarbij je stopt bij enkele van de oudste en meest vooraanstaande wijndomeinen van Zuid-Afrika. Ontdek de beschikbare activiteiten, zoals wijnproeven of een wandeling door de wijngaarden.

Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar meer informatie!

Ontdek de parels van de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

Puglia is dé magische streek van Italië, in de hak van de laars van Italië. Om je heen zul je idyllische landschappen bezaaid met olijfbomen en de mooiste wijnvelden zien. Maar Puglia heeft nog veel meer te bieden, namelijk sprookjesachtige dorpjes, een prachtige kustlijn met lange zandstranden en helderblauwe zee, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Ga mee op rondreis!

Hotelparels in de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

In deze blog delen wij insider-tips en aanbevelingen om jouw verblijf in de betoverende regio Puglia net zo memorabel te maken als het landschap zelf. Ontdek de beste plekken om te overnachten in Puglia!

Het fotogenieke Thailand!

20 juni 2024

Wil je zelf schitterende foto's maken? Wij delen onze favoriete plekken in Thailand om te fotograferen! Van de majestueuze tempels in Bangkok tot het betoverende landschap van Chiang Mai, Thailand is rijk aan adembenemende fotolocaties. Ontdek in deze blog de mooiste foto-hotspots van Thailand en leg onvergetelijke momenten vast.