Inspiratie

Blogs

Lees in onze artikelen over bestemmingen, hotspots en reistips, geschreven door locals en experts.
De wereld ligt aan je voeten…

Ontdek Doha

06 februari 2023

Of het nu gaat om een ​​stedentrip, een familievakantie of een huwelijksreis, Doha is hier de perfecte bestemming voor.

Qatar Qsuite – First in Business

06 februari 2023

In de Business Class van Qatar Airways, de Qsuite, heeft iedere passagier een eigen privé cabine met schuifdeuren en een DND (do not disturb) indicator voor volledige privacy.

Vakantie voor twee

27 januari 2023

Ben jij toe aan een romantisch weekendje weg met je geliefde? Even vertoeven in een andere omgeving, een ontbijt op bed en genieten van een stads- of natuurwandeling. Wij delen 4 reisideeën voor een heerlijk verblijf voor 2 personen dichtbij huis.

Veilig & vertrouwd boeken

27 januari 2023

Travel Counsellors heeft financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld om ervoor te zorgen dat alles wat je bij je Travel Counsellor boekt in goede handen is.

Dans de flamenco in... Andalusië

27 januari 2023

In Andalusië, gelegen in het achterland van Spanje nabij Malaga, is er genoeg te ontdekken. Ga de bergen in met een 4-wheeldrive huurauto met voldoende pk’s, pluk fruit in je eigen boomgaard, bezoek de bruisende stad en eet heerlijke tapas. Mis ook zeker geen flamenco-optreden of voor de liefhebbers: waag zelf een dansje!

Bali & Beyond

24 januari 2023

Komodo is een beschermde eilandengroep in het westen van Flores. Behalve een trekking naar de prehistorische Komodovaranen kun je hier prachtig snorkelen boven gezond en kleurrijk koraal en zelfs boven de imposante mantaroggen.