Beleef avonturen op Cyprus

Welkom in de serene wereld van het platteland van Cyprus, waar vredige vakanties en traditionele gastvrijheid samenkomen. Ontsnap aan de drukte en verblijf in gerestaureerde huizen in pittoreske dorpjes, omgeven door rustgevende geluiden. Begin je dag met een wandeling in een dennenbos en aanschouw hoe lokaal brood en 'halloumi'-kaas ambachtelijk worden bereid. De avonden op Cyprus zijn betoverend, met een ongekende sterrenhemel.

Hartelijk ontvangst en lokale vrienden

Ervaar de legendarische gastvrijheid van de Cyprioten terwijl je hartelijk wordt ontvangen. Je zal behandeld worden als familie, met feestelijke maaltijden vol lokale lekkernijen. Ontdek het ontspannen dorpsleven en kom dichter bij de natuur in de schilderachtige dorpen van de Heartland of Legends-route, waar de zon 320 dagen per jaar schijnt en het milde weer zelfs de winter verwarmt.

Verken Cyprus te voet en doe culinaire ontdekkingen

Ga te voet en wandel door de dorpen voor een ander perspectief en ontmoet de lokale bevolking onder het genot van Cyprus-koffie. Maak nieuwe vrienden en geniet van authentieke gesprekken. Beleef het 'slow life' met slow food – lokale producten van topkwaliteit bereid met liefde en passie. Deel maaltijden met familie en vrienden; elke hap is een nieuwe ervaring, met lokale smaken en tradities.

Proef de lokale smaak & geniet van Cyprus het hele jaar door

Laat je culinaire horizon verbreden door lokale markten te verkennen en de zintuiglijke rijkdom van geuren, kleuren en smaken te ervaren.

Cyprus is niet alleen een zomerbestemming; het hele jaar door verwelkomt Cyprus je met zonneschijn en aangename temperaturen. Ontsnap aan de herfst drukte, geniet van de winterzon of bewonder het kleurrijke tapijt van de lente. Met ruige kusten, majestueuze bergen, zonovergoten wijngaarden en weelderige boomgaarden, biedt Cyprus voor elk wat wils.

Rondreis door Mexico

16 mei 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door het veelzijdige Mexico. De meest opmerkelijke attracties zijn de grote Pre-Columbiaanse historische plaatsen en ruïnes, koloniale steden, natuurreservaten, piramides, heilige plaatsen van de Maya's en de Azteken en de uitgebreide kustlijnen van meer dan 10.000 km met beroemde badplaatsen. Ontdek dit alles in een rondreis door Mexico!

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!