Ontdek Doha

Of het nu gaat om een ​​stedentrip, een familievakantie of een huwelijksreis, Doha is hier de perfecte bestemming voor.

Een bloeiende kunst- en cultuurscene

Met een groot aantal musea en galerijen die de geschiedenis van het land tonen, samen met hedendaagse kunst van Arabische kunstenaars.

Sport en strand

Qatar is een paradijs voor sport- en strand liefhebbers, ideaal voor avonturen over land, zee en lucht - met alles van woestijnsafari's tot wateractiviteiten.

Daarnaast is het ook mogelijk om een perfect uitje te plannen naar een plek waar de zon het hele jaar schijnt. Verken de ongerepte stranden van Qatar, geniet van ontspannende activiteiten en verwen jezelf in de vele wellnessresorts.

Families en koppels

Doha heeft gezinnen veel te bieden waaronder een gevarieerd aanbod van entertainment voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen genieten van educatieve rondleidingen in musea, fascinerende themaparken en zich amuseren in de diverse stadsparken.

Ben je op zoek naar een romantische ervaring? Ontspan en geniet met je geliefde terwijl je het beste van het woestijnleven, de stranden en de schoonheid van de stad ervaart. Qatar biedt tal van activiteiten voor pasgetrouwden en koppels.

Topattracties in Doha

1. Souq Waqif

2. Museum voor Islamitische Kunst

3. Katara Cultural Village

4. Doha Corniche

5. National Museum of Qatar

6. Qatar National Library

7. Mall of Qatar

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.