Welkom op mijn persoonlijke pagina


YOKOSO
Al bijna 40 jaar organiseer ik reizen. Als Japan-specialist kan ik voor jou de ideale reis samenstellen naar dat bijzondere land. Sinds 1985 kom ik al in het Verre Oosten en heb er zelfs tien jaar gewoond en gewerkt. Ik heb veel reizen voor particulieren en groepen naar Tokio, Kyoto, Nagasaki en andere mooie bestemmingen in Japan met succes georganiseerd en vaak ook begeleid. Dat heeft tot heel veel schitterende unieke ervaringen en hoge tevredenheid geleid. Per 2022 heb ik besloten ook andere bestemmingen aan te bieden. Ik heb zelf ook altijd over de hele wereld gereisd en veel mooie locaties bezocht. Die kennis en ervaringen deel ik graag met mijn klanten.

En dan zijn er ook altijd nog weer nieuwe plekken om te ontdekken.
In december 2021 was ik voor het eerst in Kaapverdië, een heerlijke bestemming waar ik je graag meer over vertel. Ook binnen Nederland, Europa, Amerika, Afrika, het Midden Oosten en Azië zijn er veel mooie plekken die ik kan aanbevelen en nu voor je kan boeken. In februari was ik in Londen. In maart keken we naar mogelijkheden voor een examenreisje in Zuid-Europa. Deze maand boek ik mooie reisjes naar de bollenvelden, het strand en de musea in Nederland, met een leuk verblijf in een stadshotel of op de boerderij: genoeg bijzondere, authentieke locaties waar je heerlijk kunt genieten. We hebben een golfreisje in de planning naar Curaçao en Portugal. Vanaf augustus verwachten we ook weer reizen voor toeristen naar Japan te kunnen boeken. Nu kunnen studie- en zakelijke reizen al na aanvraag van visum op de ambassade. 2022 is een mooi reisjaar!

Met veel plezier stel ik de optimale reis voor je samen. Ik kan je goed informeren over wat daar momenteel bij komt kijken en maak het makkelijk voor je. Iedere reis biedt weer nieuwe ervaringen en vooral nieuwe perspectieven op de wereld. Zet je zorgen aan de kant, laat mij het voor je uitzoeken, op een rij zetten, en een offerte op maat voor je maken. Jij kunt lekker relaxen, achterover leunen en uitkijken naar een mooi voorstel voor de beste reis ever!

Ik kijk er naar jouw reisplannen te horen.

Thank you for visiting my website.

Wow- times flies: I have been in the travel biz for almost 40 years! Japan is the country I know most about. I have been visiting the country of the rising sun since 1985, have even lived and worked there for 10 years. Ik have already planned and organised many tours for private persons and groups succesfully. That has resulted in many awesome unique experiences and a high level of satisfaction. I love to create the beste experience possible for my clients. I am available to listen to your needs and fulfill your wishes.

I have travelled extensively around the world and visited a large number of amazing places which I can recommend and book for you. Each time you travel, you will experience new perspectives on the world. Let me create your best journey ever in Europe or anywhere else around the world. I welcome you to share your travel plans with me and let me make you a quotation and proposal.

DOOZO YOROSHIKU ONEGAI SHIMASU

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Horyuji, Nara, Japan

4-4-2019

De galerij van het Horyuji-tempelcomplex

Lente in Japan: Sakura - Kersenbloesem bij de Horyuji, Nara

4-4-2019

Op die grijze, grauwe dag ontdek ik dat het fragiele kersenboompje door de kille, gure wind zijn bloesem verliest. Fladderend door het tempelcomplex. Zen.

Zomer in Japan - Ueno 2018

1-8-2018

Een blik op de lotussen in bloei op de Shinobazu-vijver bij de tempel Bentendo in het ueno-park in Tokyo, Japan.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-46184506

Terug Naar Boven