Marinka van Dijk


Marinka van Dijk

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik ben Marinka van Dijk en gek op reizen. Ik reis samen met mijn man Jan en soms ook samen met mijn zoon Jelle de hele wereld over. Ik doe niets liever dan speuren naar leuke locaties, mooie bestemmingen, intieme of luxe hotels en bijzondere activiteiten.

Vroeger ben ik jarenlang werkzaam geweest in de reisbranche, en na een succesvolle carrière als coach, specialist, trainer en consultant in de financiële wereld ben ik weer teruggekeerd naar mijn oude specialiteit: de reiswereld. Maar dan in een ander nest, Travel Counsellors. Oude liefde roest niet, zeggen ‘ze’ wel eens en in mijn geval klopt dat precies.

Al jaren reis ik zeer gepassioneerd de hele wereld over en ik mag wel zeggen dat ik inmiddels een indrukwekkend aantal landen op mijn wereldkaart heb afgestreept. Vele Europese landen, maar ook Noord Amerika, Midden Amerika, Zuid Amerika, Azië, Australië en vooral Afrika heb ik veelvuldig bezocht. Sinds 2017 ben ik gestart met een eigen reisblog VanDijkOpReis en vanaf 2019 ga ik fullspeed het reizenvak weer in. Wat een feest.

Rondreizen, Maatwerkreizen, Wintersport, Strandvakanties, Cruises, Zakenreizen, Stedentrips. You name it, I’ll make it. Dit alles uiteraard tegen de beste deals.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou je reiswensen te bespreken en een mooie reis voor je samen te stellen. Voor dezelfde prijs of zelfs nog voordeliger dan je dat gewend bent. Wil je wél de voorpret maar niet de stress die het boeken van een reis met zich meebrengt? Ben je het zat na uren surfen op internet waarbij je uiteindelijk de bomen door het bos niet meer ziet? Laat me je wensen weten en ik neem contact met je op. Zowel tijdens als buiten kantooruren, zowel doordeweeks als in het weekend.

Tot gauw!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-22444331

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven