De zevende zus de wereld rond

Minke Smits-Steintjes op 20 May 2021
Eindelijk komen we te weten wie Merope, de zevende, missende zus is; Mary, of “Merry” zoals vrienden en bekenden haar noemen. Samen met haar reizen we de wereld rond, waarbij we starten tussen de prachtige wijngaarden van Nieuw-Zeeland. Dit land is een en al prachtige, indrukwekkende natuur met stranden, besneeuwde bergtoppen, gezellige steden en dorpen en veel wijngaarden. Vanuit hier vliegen we naar het onbekende Norfolk Eiland en dan via Canada en Londen naar Ierland.

Dublin is de hoofdstad van Ierland en een super gezellige stad met natuurlijk veel pubs waar whisky geschonken wordt. Het verhaal speelt zich daarnaast af in de regio West Cork, met Cork en Kinsale als bekende plekken, en natuurlijk de beroemde Ring of Kerry. Een prachtig, ruig natuurgebied dat je echt bezocht moet hebben als je naar Ierland gaat. Geniet hier van de ruige natuur, de vriendelijke mensen en de prachtige plekken om te overnachten.

Na het overlijden van Lucinda Riley is het afwachten of ook deel 8 nog uitgebracht zal worden, dat volledig in het teken zal staan van Pa Salt. Zullen hierna dan alle vragen beantwoord zijn?