Welkom op mijn persoonlijke pagina


Travel the world and explore!

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke website.

Graag stel ik mij eerst voor: mijn naam is Natascha van Dam. Reizen is mijn grootste passie en al sinds jonge leeftijd is dit een rode draad door mijn leven, zowel zakelijk als privé. Graag deel ik al mijn kennis en expertise die ik heb opgedaan en heb daarom besloten om voor mezelf te beginnen. Als zelfstandig Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen vanuit het mooie Drentse landschap voor u regelen, dit alles met een hoogwaardige persoonlijke service en zonder extra kosten.

Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam in de reiswereld. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik zowel privé- als zakenreizen verzorgd. Daarnaast heb ik het voorrecht gehad veel van de wereld te mogen zien. In dat kader ben ik in vele landen geweest, waaronder Spanje (inclusief de Balearen en de Canarische eilanden) Griekenland (o.a.: Athene, Kos, Rhodos, Kreta, Chalkidiki en Mykonos, Naxos, Paros en Santorini), Italië (inclusief Sardinië en Sicilië), Portugal (inclusief Madeira), Kroatië,, Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Cyprus, België en Frankrijk, Thailand, Brazilië, Verenigde Staten, Mexico, Bahama's, Mauritius, Jordanië, Dominicaanse Republiek, Australië, Vietnam, Cambodja, Hong Kong, Dubai, Belize, Guatemala, Honduras, Zuid-Afrika, Mozambique, Namibië, Botswana, Zambia, Canada, Nieuw Zeeland, Sri Lanka, Bali, Egypte, Marokko, Tunesië, Gambia en Turkije. Mijn reiskennis is hierom heel breed en gevarieerd. Tevens ben ik in 2018 de winnares geworden van de beste zelfstandig reisagent, een titel waar ik trots op ben.

Wil je op reis en heb je geen tijd of zin om het gehele internet af te speuren naar die ene geweldige deal? Is het gezinsleven druk en heb je veel afspraken en verplichtingen? Hecht je veel waarde aan persoonlijke aandacht en service? Als Travel Counsellor kan ik altijd een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt. Of dat nou overdag is, in het weekend of liever in de avonden.

Reizen is een fantastische manier om de wereld te zien maar nog meer om jezelf te verrijken, jezelf op te laden, je horizon verbreden en een andere kijk op de wereld te verkrijgen. Als Travel Counsellor wil ik mijzelf maar vooral mijn klanten overtreffen, verrassen en vooral verbluffen. Je kan bij mij terecht voor iedere soort vakantie; een weekend weg, huwelijksreis, een zakenreis, een gehele rondreis, een weekje naar de camping of alleen een vliegticket. Alles is mogelijk!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op, zodat je mijn service, flexibiliteit en passie kan ervaren!

Graag tot snel,

Natascha van Dam
Je persoonlijke reisadviseur

E [email protected]
T 06-18314018

Kijk ook eens op mijn Facebook pagina: http://www.facebook.com/tcnataschavandam voor leuke reistips en nieuwtjes.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-18314018

Terug Naar Boven