Welkom op mijn persoonlijke pagina


Travel the world and explore!

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke website.

Graag stel ik mij eerst aan u voor: mijn naam is Natascha van Dam. Reizen is mijn grootste passie en al sinds jonge leeftijd is dit een rode draad door mijn leven, zowel zakelijk als privé. Graag deel ik al mijn kennis en expertise met u die ik heb opgedaan en heb daarom besloten om voor mezelf te beginnen. Als zelfstandig Travel Counsellor kan ik alle soorten reizen vanuit het mooie Drentse landschap voor u regelen, dit alles met een hoogwaardige persoonlijke service en zonder extra kosten.

Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam in de reiswereld. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik zowel privé- als zakenreizen verzorgd. Daarnaast heb ik het voorrecht gehad de afgelopen jaren veel van de wereld te mogen zien. In dat kader ben ik in vele landen geweest, waaronder Spanje (inclusief de Balearen en de Canarische eilanden) Griekenland (o.a.: Athene, Kos, Rhodos, Kreta, Chalkidiki en Mykonos, Naxos, Paros en Santorini), Italië, Kroatië, Sardinië en Sicilië, Portugal, Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Cyprus, België en Frankrijk, Thailand, Brazilië, Verenigde Staten, Mexico, Bahama's, Mauritius, Jordanië, Dominicaanse Republiek, Australië, Vietnam, Cambodja, Hong Kong, Dubai, Mauritius, Belize, Guatemala, Honduras, Zuid-Afrika, Mozambique, Brazilië, Namibië, Botswana, Zambia, Canada, Nieuw Zeeland, Sri Lanka, Bali, Egypte, Marokko, Tunesië, Gambia en Turkije. Mijn reiskennis is hierom heel breed en gevarieerd. Tevens ben ik in 2018 de winnares geworden van de beste zelfstandig reisagent, een titel waar ik trots op ben.

Wilt u op reis en heeft u geen tijd of zin om het gehele internet af te speuren naar die ene geweldige deal? Is het gezinsleven druk en heeft u veel afspraken en verplichtingen? Hecht u veel waarde aan persoonlijke aandacht en service? Als Travel Counsellor kan ik altijd een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. Of dat nou overdag is, in het weekend of liever in de avonden.

Reizen is een fantastische manier om de wereld te zien maar nog meer om jezelf te verrijken, jezelf op te laden, je horizon verbreden en een andere kijk op de wereld te verkrijgen. Als Travel Counsellor wil ik mijzelf maar vooral mijn klanten overtreffen, verrassen en vooral verbluffen. U kunt bij mij terecht voor iedere soort vakantie; een weekend weg, huwelijksreis, een zakenreis, een gehele rondreis, een weekje naar de camping of alleen een vliegticket. Alles is mogelijk!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met mij op, zodat u mijn service, flexibiliteit en passie kunt ervaren!

Graag tot snel,

Natascha van Dam
Uw persoonlijke reisadviseur

E natascha.vandam@travelcounsellors.nl
T 06-18314018

Kijk ook eens op mijn Facebook pagina: http://www.facebook.com/tcnataschavandam voor leuke reistips en nieuwtjes.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven