Coronavirus Update

19 June 2020

We volgen het laatste nieuws over de uitbraak van COVID-19 (Coronavirus) en verwijzen u voor de meest up to date informatie naar de officiële instanties.

Wanneer u uw reis via een Travel Counsellor heeft geregeld betekent dit, dat u kunt terugvallen op onze steun en op de hulp van onze toegewijde 24/7 Duty Office wanneer u hulp en advies nodig heeft, waar ter wereld u zich ook bevindt. Voor de meest recente informatie verwijzen wij u naar uw Travel Counsellor die altijd voor u klaarstaat. Hij/zij zal u informeren over de specifieke adviezen en mogelijkheden die op u van toepassing zijn.

Nuttige informatie
Voor de meest up to date informatie rondom de uitbraak zelf verwijzen wij u naar de volgende websites:

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden
https://www.anwb.nl/vakantie/reiswijzer

Per 15 juni is het mogelijk om op vakantie te gaan naar veel landen binnen de Europese Unie (EU) of de Schengenzone. Het reisadvies voor landen is aangepast van 'oranje' (vakantiereizen afgeraden) naar 'geel' (vakantiereizen mogelijk, let op risico's). Een aantal landen binnen de EU/Schengenzone en het Caribisch deel van het Koninkrijk moet nog besluiten wanneer Nederlandse toeristen weer worden toegelaten. Voor reizen buiten Europa blijft het reisadvies vooralsnog 'oranje' wat betekent dat vakantiereizen buiten Europa worden afgeraden. De verwachting is dat de richtlijnen binnen enkele weken ook voor sommige landen buiten Europa worden versoepeld. Uw Travel Counsellor is op de hoogte van alle reisadviezen per bestemming. 

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven