Coronavirus Update

04 June 2020

We volgen het laatste nieuws over de uitbraak van COVID-19 (Coronavirus) en verwijzen u voor de meest up to date informatie naar de officiële instanties.

Wanneer u uw reis via een Travel Counsellor heeft geregeld betekent dit, dat u kunt terugvallen op onze steun en op de hulp van onze toegewijde 24/7 Duty Office wanneer u hulp en advies nodig heeft, waar ter wereld u zich ook bevindt. Voor de meest recente informatie verwijzen wij u naar uw Travel Counsellor die altijd voor u klaarstaat. Hij/zij zal u informeren over de specifieke adviezen en mogelijkheden die op u van toepassing zijn.

Nuttige informatie
Voor de meest up to date informatie rondom de uitbraak zelf verwijzen wij u naar de volgende websites:

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Tot 15 juni staat het reisadvies van Buitenlandse Zaken voor alle landen op oranje. Alle vakanties naar het buitenland worden afgeraden. Vanaf 15 juni is het weer mogelijk op vakantie te gaan naar andere landen binnen de EU/Schengenzone en naar het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het reisadvies voor landen in die gebieden wordt aangepast van oranje (vakantiereizen afgeraden) naar geel (vakantiereizen mogelijk, let op risico’s). NB: Dit is een inschatting op basis van de informatie die nu beschikbaar is. Deze informatie wordt regelmatig geactualiseerd. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven