Inspiratie

Familie

Er is geen betere manier om quality time te beleven met familie dan tijdens een vakantie. Of het nu in eigen land is, in het mooie Europa of verder weg; je maakt herinneringen met elkaar voor het leven.
Wij bieden alles wat je nodig hebt om ultiem te genieten met het gezin en ook voor multigeneratiereizen. Van resorts met de meest indrukwekkende wildwaterbanen tot aaneengesloten kamers.

Hotlist familiehotels in Europa

Wist je dat… Travel Counsellors over een eigen boekingssysteem beschikt waarin honderden bijzondere accommodaties te vinden zijn? In deze hotlist delen wij onze favoriete familiehotels in Europa, allemaal een bezoekje waard, ieder om zijn eigen redenen. Benieuwd naar onze pareltjes? Lees dan snel verder.

4x ideeën voor een familievakantie

Lekker weg met de familie, een andere omgeving, mooi weer en veel leuke dingen doen. Wij delen vijf reisideeën voor een vakantie met het hele gezin. Laat je hierdoor inspireren en vraag je Travel Counsellor om een vakantie op maat samen te stellen. Helemaal naar jullie wens en rekening houdend met de leeftijd van de kinderen.

Thailand familie trip

Wil je voor het eerste met je (jonge) gezin rondreizen? Denk dan aan Thailand! Een bestemming die alles te bieden heeft. Waar kinderen, jong en oud, hun hart kunnen ophalen aan nieuwe indrukken en rondreizen makkelijk is. Lees hier een terugblik op een familievakantie.