Europa

Disneyland® Paris

Ontdek de magie in Disneyland® Paris

De twee Disney® Parken bieden meer dan 50 attracties, magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet je favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade, de adembenemende shows en maak je keuze uit de meer dan 50 restaurants.

Blijf overnachten in de magie

Verblijf in één van de zeven Disney® Hotels voor de ultieme Disney belevenis. Er is een magisch Disney Hotel voor elk budget en ieder hotel vertelt zijn eigen unieke Disney verhaal. Ontdek de gethematiseerd Disney Hotels en profiteer van extra tijd in de Parken, ontmoetingen met Disney Figuren in je hotel en andere unieke voordelen. Na een koninklijke renovatie is het Disneyland® Hotel weer geopend.

Disneyland Hotel
Disneyland Hotel
Disney Newport Bay Club
Disney Newport Bay Club

Alles wat je moet weten over eten in Disneyland® Paris

Geniet van magische maaltijden in de Disney® Parken en Hotels of in Disney Village® en smul van de magie op je bord. Disneylicious! Ontdek de restaurants met unieke Disney, Pixar en MARVEL thema's, smaken uit alle windstreken en gevarieerde menu's voor elk budget. Maak je keuze en beleef een uniek culinair avontuur. De restaurants met tafelbediening en all-you-can-eat restaurants zijn zeer populair, dus reserveer je tafel ruim van tevoren.

Seizoenen en belevenissen

Disney Symphony of Colours

Disney Symphony of Colours

Disneyland Paris maakt de winter en het voorjaar nog gezelliger met kleur, muziek en magie tijdens Disney Symphony of Colours. Kijk je ogen uit tijdens de gloednieuwe droneshow, die de avondlucht boven het Kasteel van Doornroosje verlicht. Vanaf 10 februari kun je ook meedansen met Disney en Pixar Figuren bij de nieuwe dagshow boordevol muziek en verhalen. Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal strooien vanaf 10 februari hun elfenstof uit over Main Street, U.S.A.® en versieren de straat met decoraties, geniet t/m 5 mei 2024 van de vrolijke kleuren, fonkelende lichtjes en prachtige bloemen. Swing mee met de nieuwe shows en geniet van onze andere adembenemende shows en iconische attracties.

Droneshow Disney Electrical Sky Parade

Droneshow Disney Electrical Sky Parade

Disney Electrical Sky Parade is een nieuwe kleurrijke droneshow. De lucht boven het Kasteel van Doornroosje wordt tijdens deze show iedere avond verlicht met magische kleuren. Deze nostalgische droneshow is geïnspireerd op een klassieke parade en is dagelijks te zien voor de avondshow Disney Dreams!

Disney Electrical Sky Parade is te zien t/m 30 september 2024.


Parade A Million Splashes of Colour

Parade A Million Splashes of Colour

Trek je dansschoenen aan en geniet vanaf 10 februari van de nieuwe dagshow voor het Kasteel van Doornroosje. Dans mee met Mickey, Timon, Joy, Mirabel en andere Disney en Pixar Figuren tijdens een show boordevol beroemde verhalen met klassieke en moderne Disney liedjes. Geniet van deze kleurrijke dagshow die iedereen vrolijk maakt.

Te zien t/m 30 september 2024