De 10 handigste reisapps

28 April 2022

Ga je binnenkort op reis? Vergeet deze app’s dan niet te downloaden. Zo maak je je reis makkelijker, leuker of origineler.

 1. My TC app
  Natuurlijk mag de Travel Counsellors My TC app niet in dit lijstje ontbreken. Via deze app heb je je persoonlijke Travel Counsellor altijd bij je. De app geeft je toegang tot je reisgegeven en telt de dagen af tot vertrek. Nu ook met vluchtalert bij vertraging of annulering van de vlucht!

 2. Duolingo
  Met Duolingo leer je gratis en op een leuke manier een vreemde taal.

 3. Postagram
  Met deze app kun je eenvoudig jouw vakantiefoto’s omtoveren tot echte ansichtkaarten. Met een druk op de knop verstuurt Postagram het kaartje naar je vrienden.

 4. iMovie
  Om korte filmpjes te maken van je reizen en deze vervolgens te delen op social media.

 5. Flamyngo
  Met deze app sla je op een leuke en simpele manier jouw favoriete plekken, waar dan ook ter wereld, op en kun je je vrienden om tips vragen.

 6. JetLag Genie
  Met deze app creëer je een op maat gemaakt plan om een jetlag te voorkomen. Zo weet je precies wanneer je moet gaan slapen en wakker moet blijven.

 7. Sidekix
  Sidekix is een slimme navigatie die je in staat stelt te voet een stad te ontdekken op basis van jouw interesses.

 8. Country Counter
  Met deze app kun je bijhouden welke landen je hebt bezocht en dit vervolgens delen met je vrienden.

 9. Packing Pro
  Deze handige app zorgt ervoor dat je nooit meer wat vergeet tijdens het inpakken. Kruis op de overzichtelijke lijsten alles af wat je in je koffer hebt gestopt en check zo of je niets mist.

 10. Wi-Fi Finder
  Snel en gemakkelijk betaalde en onbetaalde Wi-Fi-netwerken vinden? Gebruik dan deze app en krijg een duidelijk overzicht van de dichtstbijzijnde Wi-Fi hotspots en de route ernaartoe.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven