De leukste excursies

17 August 2021

Vaak laat een excursie je kennis maken met een bestemming of geeft het net dat beetje extra om je reis onvergetelijk te maken. Vraag je Travel Counsellor naar de excursies op de bestemming van jouw volgende vakantie. Wij delen hieronder alvast een aantal van onze favoriete excursies. 

Portugese kookcursus in Lissabon

Koken is een belangrijk onderdeel van de Portugese cultuur, geschiedenis en het dagelijks leven. Leer de Portugese gerechten nu zelf van de locals! Stap de prachtige keuken binnen in hartje Lissabon en kook je eigen authentieke Portugese maaltijd tijdens een kookles van 3 uur. Maak kennis met het verhaal achter de recepten en ontdek de geheimen van de Portugese culinaire traditie. Nadat je jouw eigen gerechten hebt bereid, kun je er zelf van genieten tijdens een diner. Na je kookles ontvang je de recepten zodat je de gerechten thuis kunt namaken. Ook na je vakantie waan je je nog even in je vakantiebestemming!

Skip-the-line van je favoriete bezienswaardigheden en musea

Vraag je Travel Counsellor altijd even naar de skip-the-line mogelijkheden voor de populaire bezienswaardigheden en musea. Tijdens je reis valt er zo veel te zien en te ontdekken, in een rij staan is daarom zonde! Met deze tickets mag je de rij voorbij lopen en kun je een stuk sneller de mooiste pareltjes ter wereld ontdekken. Van de Basiliek in Venetië en het Koninklijk Paleis in Madrid tot het Louvre in Parijs en het 9/11 Memorial in New York, je kunt het zo gek niet bedenken. Wel zo fijn en makkelijk.

Excursies dichtbij huis

Wist je dat ons eigen mooie land ook genoeg leuke excursies te bieden heeft? Leer je omgeving eens kennen op een andere manier! Maak bijvoorbeeld eens een fietstour door Amsterdam, nu zonder massa’s toeristen, leuker dan ooit. Ga op ontdekkingstocht in Delft of boek een privé wandeltour door Leiden. Dichtbij huis in België kun je Brugge verkennen met een fietstaxi of laat je rondleiden in Brussel. Vraag je Travel Counsellor altijd even naar de huidige maatregelen en mogelijkheden.

Helikoptertour Dubai

Voor echte unieke ervaringen zit je in Dubai zeker goed. Boek een onvergetelijke helikoptertour en zie de stad vanuit de lucht. Verwissel de drukke straten voor een onbelemmerd uitzicht op het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Zie de bruisende Dubai Marina en zijn superjachten. Laat je piloot je over de uitgestrekte Palm Jumeirah vliegen voor het beste uitzicht op de Atlantis. Zo bijzonder!

Benieuwd naar onze andere reisideeën voor 2021? Volg ons!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven