Onze nieuwe app: my TC

28 April 2022

Uw persoonlijke Travel Counsellor altijd met u mee op reis dankzij de my TC app!

Wij weten hoe belangrijk uw Travel Counsellor is voor al uw reisplannen. Daarom kunt u nu zelfs uw Travel Counsellor meenemen op reis, via de app! my TC app is een persoonlijk verlengstuk van uw Travel Counsellor die u altijd bij uw heeft, waar u ook bent ter wereld.

Hoe werkt de my TC app?
my TC app geeft u toegang tot al uw reisgegevens en biedt een handige manier om de dagen af te tellen tot uw vertrekt. Ook tijdens uw reis is de app er voor u. Bekijk bijvoorbeeld uw reisschema, zelfs als u offline bent. Zo heeft u uw belangrijke reisdocumentatie altijd bij de hand. Neem met een druk op de knop contact op met uw Travel Counsellor. Al hun gegevens zijn direct beschikbaar en makkelijk met andere te delen.

Wilt u uw vrienden en familie op de hoogt houden van uw reis? Met de my TC app deelt u uw reis gemakkelijk via Social Media!

Bekijk de video voor meer informatie over de my TC app!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven