Vilamoura Algarve

03 April 2020

Na jaren keerde Fred van Eijk terug naar de plaats Vilamoura en raakte zeer onder de indruk van de nieuwe aanwinsten voor deze vakantieplek aan de zonnige Algarve in Portugal.


Anantara Vilamoura Algarve Resort
Een rustgevend en sfeervol hotel met prachtig uitzicht over glooiende golfbanen en omringd door zijn eigen vijf zwembaden, loungebedden en mooie tuinen. Een oase waar volwassenen tot rust komen in de spa of actief bezig zijn in de goed uitgeruste gym en de kinderen hun nieuwe werelden ontdekken in de kinder- en tienerclubs.  Zeer rustig gelegen met voldoende faciliteiten om een bijzondere vakantie te beleven en een kort ritje verwijderd van Vilamoura Marina met goede restaurants en bruisend nachtleven.

Purobeach Vilamoura
Een trendy beach club om te relaxen, uit te gaan en mensen te ontmoeten, bestaande uit twee delen; het zwembad in de Marina Tivoli-tuin en het meer levendiger deel op het strand met dj’s. Tevens is er een restaurant met smakelijke gerechten en kun je goede cocktails drinken op het terras met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Vraag je persoonlijke Travel Counsellor om meer hoteltips in de Algarve

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven