Wellness vakantie

17 August 2021

Na een roerig jaar zijn we wel toe aan wat ontspanning. Een wellness vakantie waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd dat klinkt voor ons als muziek in de oren. Voor jou ook? Van relaxen in een spa en een yogareis tot een actieve city retreat, wij delen onze reisideeën.

Spavakantie

Laad je batterij weer helemaal op in deze nieuwe, oogverblindende Lefay Resort & SPA Dolomiti  in het prachtige Italië. Hier vind je totale ontspanning, een sterrenbehandeling en service van wereldklasse. In de schitterende Dolomieten van de Alpen wordt je vriendelijk en warm ontvangen. Tijdens je verblijf geniet je van gezichtsbehandelingen, massages en een scrub. Je komt herboren terug!

Yogareis

Kleinschalig, persoonlijk en Nederlandstalig zo kun je het beste de yogavakanties van Casa La Suerte in Alicante, Spanje omschrijven. Hier vind je totale rust. Twee keer per dag kun je yogalessen volgen, je ervaart een stilte-ochtend en stiltewandeling en je kunt genieten van een massage. Een pareltje als je eens echt even tijd voor jezelf wilt, midden in de natuur.

City Retreat

Een oase van rust en groen, midden in een bruisende stad. Dat vind je in hotel Jakarta in Amsterdam. In dit unieke, energie neutrale 4-sterrenhotel heb je een panoramisch uitzicht over het IJ en de stad. Je waant je in dit luxe hotel met uitgebreide wellness, zwembad en sauna even in Indonesië. Vraag je Travel Counsellor bijvoorbeeld naar de pilates en fitness retreat en ervaar een boost voor je welzijn! Drie dagen lang geniet je van beweging, ontspanning en gezelligheid, tijdens verschillende workshops.

Vraag je Travel Counsellor naar de vele mogelijkheden. Benieuwd naar onze andere reisideeën voor 2021? Volg ons!

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven