Miniblog - Popcorn in Dubai

Patricia Peppels-Petrus on 26 March 2019

Deel dit:

Zet het bij jou vraagtekens deze titel? Dat snap ik, maar ik zal het uitleggen...

Wij zijn in Dubai op vakantie en lopen in de Dubai Mall en precies tegenover het grote Aquarium op de begane grond spot onze oudste zoon Oscar (5) een winkel die popcorn verkoopt. Dat is niet de eerste keer dat dit gebeurd, hij heeft er een neus voor. Waar we ook ter wereld zijn, hij weet popcorn te vinden. Dus ook hier was het meteen mama mama mama mag ik popcorn alsjeblieeeeeeeeft???

Ok Oscar dat mag, maar straks voordat we weggaan dan gaan we nog even popcorn halen. Dus zo gezegd zo gedaan en hij kiest de karamel smaak. Al met al zijn we 3x terug geweest in die vakantie om popcorn te halen. Ik moet zeggen het was ook wel erg lekker.

Maar dan heb ik klanten die ook naar Dubai op vakantie gaan dus ik geef ze de tip van Oscar mee. Tegenover het Aquarium op de begane grond in de Dubai Mall daar zit een winkel die hele lekkere popcorn verkoopt. Vooral de Karamel smaak is erg lekker. En toen kreeg ik een foto van mijn klanten via de Whatsapp gestuurd, is het deze? Ja hoor. Ik laat het aan Oscar zien die wist meteen waar het was.

En hij zegt zijn ze even popcorn halen? Eh nee ze zijn niet even naar Dubai om even popcorn te halen. Hij zou het er wel voor over hebben. Ik moet zeggen misschien ik ook....sssst niet doorvertellen hoor!

Deel dit:

Terug Naar Boven