Welkom op mijn persoonlijke pagina


Passion for travel…

Welkom op mijn persoonlijke webpagina!

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Patricia Peppels-Petrus en mijn passie voor reizen kent geen grenzen. In mijn jeugd was ik bevoorrecht om samen met mijn ouders met auto en caravan het grootste deel van Europa te kunnen zien. De hele zomervakantie rondreizen tot aan de grens van Syrië. Vanaf het moment dat ik zelf op reis ging ben ik ook andere delen van de wereld gaan bezoeken o.a. naar Azie en Amerika waarbij de Caribbean toch wel een favoriet plekje hebben in mijn hart. Tijdens de verschillende cruises heb ik meerdere eilanden aangedaan in dit gebied. En het is waar: eenmaal cruisen en u bent verkocht!

Na werkzaam te zijn geweest op een reisbureau heb ik mij als zelfstandig reisadviseuse aangesloten bij Travel Counsellors. Om meer en beter maatwerk te kunnen leveren.

Waarom kiest u voor mij als reisadviseuse?

Enkele voordelen van uw persoonlijk reisadviseuse op een rij:
• Persoonlijk reisadvies op een door u gewenste locatie, op een door u gekozen moment
• Geen wachttijden bij een reisbureau of wachten op uw favoriete reisadviseur
• Eén aanspreekpunt
• Maatwerk voor de prijs van een regulier reisbureau
• Toegang tot alle gerenommeerde reisorganisaties
• Altijd de beste prijs door een zorgvuldige analyse van de prijzen en aanbieders
• Reisbescheiden worden indien mogelijk persoonlijk bezorgd
• Garantie ANVR en SGR
• U betaalt niets extra voor mijn persoonlijk advies!

Passend advies nodig?
Ik beschik over dezelfde middelen, kennis en systemen van een standaard reisbureau en meer!
Of het nu gaat om een rondreis Amerika, een safari in Afrika, een prachtige cruise, een weekendje cultuur snuiven in een leuke stad, een groepsreis, wintersport of lekker luieren aan het strand? Voor iedereen heb ik een passend advies. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in incentives, huwelijksreizen, fietsreizen of andere bijzondere reizen.
Ook voor reis gerelateerde producten kunt u bij mij terecht zoals: autohuur, camperhuur, reis- en annuleringsverzekering, pretpark tickets, transfers en ga zo maar door! Alles is mogelijk; ik zorg dat u passend advies krijgt met een goede prijs maar vooral ook voor een onvergetelijke reiservaring.

Last but not least…
U kunt mij uw vakantiewensen per e-mail of telefonisch doorgeven zodat ik een onafhankelijk en professioneel reisadvies op maat kan geven. Daarnaast is het mogelijk op afspraak bij u langs te komen eventueel ook in de avonduren of in het weekend om persoonlijk uw wensen te bespreken.

Voor een goede service, kwaliteit en een goede prijs kunt u altijd bij mij terecht!
Patricia Peppels-Petrus
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/tcpatricia

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0299 84 70 51

Terug Naar Boven