Rike van den Beld-van Dijk


Rike van den Beld-van Dijk

Welkom op mijn persoonlijke pagina


It's time to create memories! Can I help you create yours?

Het meest waardevol in ons leven zijn niet de materiele zaken die we in een winkel kunnen kopen. Maar dat zijn de herinneringen die we maken met de mensen van wie we houden.

Met jouw wensen, mijn kennis en persoonlijke service, zorg ik er graag voor dat elke reis een onvergetelijke herinnering wordt.

Door de jaren heen heb ik het voorrecht gehad om al veel landen te mogen ontdekken en mooie herinneringen gemaakt. Toen ik in 2001 als reisleider in Maleisië ging wonen en werken, heb ik mijn hart verloren aan het continent Azië! Wat een veelzijdige cultuur, oogverblindende natuur en bijzonder gastvrije mensen. Bij de gedachten aan Aziatisch eten loopt het water al in mijn mond.

Ook diverse eilanden in de Caribbean hebben mijn hart gestolen. Als ik terugdenk aan mijn rondreis in Cuba, ga ik spontaan dansen op het ritme van de Salsa. Ik ruik de kruiden van de oude markt in Willemstad waar heerlijke lokale gerechten worden gekookt, wees niet te laat voor de lunch, want dan vind je de hond in de pot! Rasta, reggae en jerk brengen me terug naar Jamaica, het tropisch groene eiland met verscholen paradijsjes. Het enthousiasme van mijn kids bij het zien van de vele gekleurde vissen tijdens het snorkelen direct voor ons hotel op Bonaire.

Dichterbij huis koester ik ook zeker mooie herinneringen. Genieten van La Dolce Vita op de Italiaanse eilanden Sicilië, Sardinië en Elba. Verse vis en stifado eten met de locals op Griekse plekjes waar nog geen massatoerisme is. Slenteren door prachtige wereldsteden als Rome, Krakau, Valencia, Athene, Barcelona en nog zo veel meer…. Een citytrip is voor mij een ultieme weekendbreak.

Wanneer de herfst invalt in ons land, gaat mijn hart sneller kloppen bij de eerste sneeuwberichten! Al van kinds af aan ga ik op wintersport en heb ondertussen al heel wat pistekilometers afgelegd in diverse skigebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Italië!
Heerlijk toch…. Al die mooie vakantieherinneringen!?!

Mijn kennis, ervaring, passie voor het vak en ons ruime aanbod zorgen ervoor dat ik je gericht kan helpen een passende vakantie te vinden die geheel aan jouw wensen voldoet. Dit bespaart jou een ellenlange zoektocht en bovendien weet je zeker dat je de vakantie krijgt welke je voor ogen hebt. Ik sta 7 dagen per week voor je klaar. Zowel voor, tijdens als na je reis.

Gewoon veilig en vertrouwd, met persoonlijke aandacht en service je reis laten verzorgen. Een reis die met zorg en liefde op maat is gemaakt speciaal voor jou. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je koffer pakken en te genieten van de voorpret.

Je kan bij mij terecht voor alle soorten reizen. Dichtbij en ver weg, ik ben thuis in de hele wereld. Of je nu met de auto gaat, het vliegtuig, de bus, de boot of de trein…. Voor al je reizen moet je bij Travel Counsellor Rike zijn!

vertel mij jouw wensen, dan maken we er samen mooie herinneringen van!

It's time to create memories!

Zonnige groet,

Rike

Rike@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0342-434377 / 06-23837135

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven