Welkom op mijn persoonlijke pagina


Travel is the only thing we buy, that make you richer!

Het meest waardevol in ons leven zijn niet de materiele zaken die we bezitten. Maar dat zijn de herinneringen die we maken met de mensen van wie we houden.

Sinds mijn middelbare school ben ik al werkzaam in het toerisme en door de jaren heen heb ik al veel mooie plekjes in alle uithoeken van de wereld mogen beleven. Het reisvirus zit in mijn bloed en ik ben altijd weer op zoek naar nieuwe pareltjes om te ontdekken. Ik ken uit eigen ervaring veel bekende maar ook minder bekende plekjes. Van Azië tot Peru, van Zuid-Afrika tot Canada, van Stockholm tot Athene, ik wijs je graag de weg! En ben ik er zelf nog niet geweest? Geen probleem, juist een uitdaging! Samen met het netwerk van mijn collega’s en leveranciers ga ik op onderzoek uit, om ook dan de droomreis in goede banen te leiden.

Elke reis is een co-creatie: Jouw wensen, mijn kennis, liefde en persoonlijke service zijn dé ingrediënten voor jouw perfecte reis en nieuwe herinneringen. Zie mij niet als een reisbureau, maar als de ontwerper van jouw reis! Alles is mogelijk; Just give it a try

Dikwijls krijg ik te horen van klanten dat ze zo blij zijn dat ik virtueel met ze mee reis, dat ze altijd bij mij terecht kunnen. Tijdens je reis of vakantie ben ik altijd rechtstreeks bereikbaar. Ik reis virtueel met je mee. Niet alleen via onze MyTC app, maar ook ben ik voortdurend in contact met mijn collega’s wereldwijd. Onze Duty office houdt 24/7 alle gebeurtenissen in de gaten, zodat ik daar direct op in kan spelen. Voordat u het weet is uw reis al aangepast aan de veranderde situatie, is uw vlucht omgeboekt, uw hotel geregeld en de taxi rijdt voor.

Speciaal voor mensen met een beperking op welk gebied dan ook, werk ik wereldwijd samen met veel luchtvaartmaatschappijen, hotels en lokale agenten om elke droomreis voor iedereen mogelijk te maken. Want de wereld moet toegankelijk zijn voor iedereen. Iedereen heeft het recht om een droomreis te beleven zonder zorgen!

Gewoon veilig en vertrouwd, met persoonlijke aandacht en service je reis laten verzorgen. Een reis die met zorg en liefde op maat is gemaakt, speciaal voor jou. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je koffer pakken en te genieten van de voorpret.

Je kan bij mij terecht voor alle soorten reizen. Dichtbij en ver weg, ik ben thuis in de hele wereld. Of je nu met de auto gaat, het vliegtuig, de bus, de boot of de trein…. Voor al je reizen moet je bij Travel Counsellor Rike zijn!

Naast mijn passie voor reizen, sta ik ook graag in de keuken. Om wereldse gerechten naar huis te brengen of iets lekkers te bakken. Sinds april 2020 breng ik deze 2 passies samen in kookvlogs op mijn facebook-pagina en youtube. Volg je mij al?

Een reis verzorgen is net als een heerlijk gerecht op tafel toveren. De juiste ingrediënten in de juiste verhoudingen, maken het werelds!
Vertel mij jouw ingrediënten, dan maken we er samen mooie herinneringen van!

It's time to create memories!

Zonnige groet,

Rike

[email protected]
06-23837135


Bel of mail mij je wensen. Op afspraak kom ik ook graag bij u thuis, op kantoor of locatie langs, of bezoek mij op mijn kantoor; Boeijenkamp 72 te Voorthuizen. Wil je afspraak maken? Klik hier! https://outlook.office365.com/owa/calendar/[email protected]/bookings/


Travel Counsellors is een wereldwijde organisatie met een breed netwerk aan leveranciers. Als Travel Counsellors zijn we aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA - wel zo veilig en vertrouwd

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Mag ik ook jouw reizen verzorgen?

12-1-2022

De meest waardevolle dingen in ons leven zijn niet de materiele zaken, maar de herinneringen die we maken met onze geliefden, familie en vrienden!

Grieks verrassingsrecept!

2-7-2021

Op Kos heb ik van onze hotelmanager geleerd hoe je een echte lokale delicatesse kan maken - gefrituurde stierenballen! Het klinkt een beetje gek, maar is top!

Ga wijs op reis

8-10-2020

Als de wereld straks weer open gaat, weet dan dat ik er voor je ben. Voor, tijdens en na je reis sta ik voor je klaar. Wel zo vertrouwd!

Ik ben er voor jou

8-10-2020

Op basis van jouw wensen verzorg ik een complete reis incl verblijf, excursies en tips, een échte beleving!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0342-434377 / 06-23837135

Terug Naar Boven