De my TC app is een MUST voor elke reiziger!

Rike van den Beld-van Dijk op 26 March 2017
Al weer bijna een jaar geleden lanceerden wij de MyTC app voor al onze klanten, zowel vakantiegangers als zakenreizigers en we hebben al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Deze app is uniek en een fantastische aanvulling op mijn persoonlijke benadering als uw Travel Counsellor. En ik vertel u graag waarom:

Hoe werkt de my TC app? my TC app geeft u toegang tot al uw reisgegevens en biedt een handige manier om de dagen af te tellen tot uw vertrekt. Ook tijdens uw reis is de app er voor u. Bekijk bijvoorbeeld uw reisschema, zelfs als u offline bent. In de app staan naast het reisschema ook uw reispapieren klaar. In een apart mapje tref je voor elke toekomstige reis de vliegtickets, accommodatievouchers, transfervouchers, excursievouchers, kortom alle belangrijke papieren voor uw reis. Wel zo makkelijk, u kan ze niet kwijtraken en altijd en overal raadplegen.

Ik ga virtueel mee op reis! my TC app is een persoonlijk verlengstuk van uw Travel Counsellor die u altijd bij uw heeft, waar u ook bent ter wereld. Neem met een druk op de knop contact op met mij als uw persoonlijke Travel Counsellor.

Deel uw reis van anderen In de my TC app is het mogelijk om uw reisschema te delen via de mail om zo thuisblijvers op de hoogte te houden van uw verblijf. Maar u kan het ook makkelijk delen op Social Media

Deel uw geheim met de my TC app Als u tevreden bent over mijn service en u gunt uw familie, vrienden en kennissen ook een persoonlijke Travel Counsellor? Hou mij dan niet geheim! Mijn contactgegevens in de app zijn met 1 druk op de knop te delen met familie, vrienden en bekenden. Ik bouw mijn bedrijf voornamelijk op persoonlijke aanbevelingen, dus dit zou een groot compliment voor mij zijn.

Klantportal De my TC app is ook gekoppeld aan uw klantportal. Deze online portal benadert u met hetzelfde wachtwoord als die van de app. Op de portal kan u naast uw reisgegevens ook uw factuur inzien en gemakkelijk, veilig en snel online betalen!

My TC for Business Naast vakantiereizen ben ik ook de zakenreiziger graag van dienst. De my TC app stelt mij in staat om in nauw contact te blijven met de zakenreiziger. Hij of zij kan altijd en overal zijn reisschema en reisdocumenten raadplegen. En wanneer nodig met 1 druk op de knop mij contacten. Zeker voor de zakenreiziger die veel op pad is, is de my TC app een uitkomst, geen printjes, geen losse mailtjes… raadpleeg gewoon de documenten in de app.

My TC app van de toekomst Maar er is meer…… Er wordt hard gewerkt om de app nog verder uit te breiden en zo u als klant nog beter te bedienen. Een tipje van de sluier… In de toekomst is het mogelijk om ook via de my TC app de betaling van uw vakantie te verrichten. Wanneer u een reisaanvraag bij mij gedaan heeft, kunt u de door mij gemaakte offertes oproepen in de my TC app. Download nu gratis de my TC app en vraag bij mij uw persoonlijke inlogcode aan, dan profiteert u meteen van al deze voordelen!