It's time to create memories

Rike van den Beld-van Dijk op 23 March 2017
Als je mensen vraagt naar hun mooiste herinneringen, dan zijn dit vaak momenten waarin ze samen zijn met familie, vrienden, dierbaren, en ook vaak reizen die ze gemaakt hebben.

Elke dag mag ik bezig zijn met het maken van herinneringen, souvenirs, waardevolle momenten in het leven van een ieder. Hoe mooi is dat?

Samen lachen als vogels je picknick verstieren. Verdwalen in de kleine straatjes van een Grieks dorpje. Een ijsje eten terwijl je op het strand naar de zonsondergang kijkt. Er is iets speciaals met onze zomervakanties niet waar? Herinneringen aan de plekken waar je bent geweest, het eten dat je kreeg in dat ene restaurantje en de tijd die je samen doorbracht zijn vaak de mooiste momenten van je leven.

Welke herinneringen ga jij de volgende vakantie maken? Zwemmen met dolfijnen? Een trekking door het regenwoud? De ‘Big Five’ spotten tijdens een safari? De mooiste strandjes ontdekken? Golfen langs de Oceaan? Eilandhoppen in de Middellandse Zee? De Macchu Picchu ontdekken in Peru? Skiën in de Dolomieten?

Hoe jij jezelf ook ziet om dit jaar weer zulke mooie herinneringen te maken, ik help je daar graag bij!