Verhoog je vakantieplezier met een huurauto!

Rike van den Beld-van Dijk op 21 March 2017
Wil je echt genieten van al het moois dat jouw vakantiebestemming te bieden heeft? Dan mag een huurauto niet ontbreken!

Of je nu naar een groot land als Amerika gaat of een eiland vakantie in Griekenland, je ontdekt het land pas echt goed, met een auto. Je kunt een roadtrip maken en van plaats naar plaats hoppen, maar het hoeft niet. Op veel plekken kan je ook prima vanuit 1 standplaats verschillende dagtochten maken. Een huurauto brengt je overal waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Mijn advies; laat de autohuur al ingaan op de luchthaven, dan ben je vanaf de eerste minuut vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Zelf heb ik al op meerdere plekken een huurauto gehad, ideaal. In alle gevallen zaten we op 1 plek en vanuit daar hebben we verschillende uitstapjes gedaan. Zo waren wij deze zomer in Griekenland. Vanaf de camping gebruikten we de auto niet alleen om boodschappen te doen, maar bezochten ook stadjes in de buurt, maakten tochten door de bergen. En als we een keer naar een ander strand wilden, pakten we de auto en reden naar kleine strandjes in de omgeving. Zelfs de kids vinden het heerlijk! Als we een dag op de camping zijn gebleven vragen ze ’s avonds al of we de volgende dag weer iets anders gaan ontdekken met de auto.

Ik vind het belangrijk dat mijn auto goed verzekerd is, dat ik bij het huren vooraf weet waar ik aan toe ben en dat ik niet voor verrassingen kom te staan. Natuurlijk wil ik dit ook voor mijn klanten. Ik werk samen met een fijne verhuurder, waarbij ik zeker weet dat mijn klanten de service krijgen die ze verdienen en ook zonder zorgen een auto kunnen huren. Niets is zo vervelend om lokaal met extra kosten geconfronteerd te worden. En dan nog maar niet te spreken over die verhuurvoorwaarden in een andere taal. Het zijn niet zomaar kleine lettertjes, nee het zijn de afspraken op basis waarvan de auto wordt gehuurd en ze kunnen per verhuurder verschillend zijn.

Wanneer je bij een 2 weekse vakantie maar 5 dagen een auto wilt huren, kan je dit ook vooraf boeken, zo weet je zeker dat je auto beschikbaar is. En met de flexservice, kan je zonder opgaaf van reden de verhuurperiode nog wijzigen, stel dat het weer ineens verandert, pas je ook je autohuur aan!

Mijn tips bij autohuur: -Kies voor een verhuurcontract waarbij je vooraf duidelijk hebt welke kosten er zijn, dus geen financiële verrassingen ter plaatse -Verwacht niet dat je die auto op het plaatje ook krijgt, dit is een klasse-indicatie, kan dus ook een ander merk zijn, maar wel met ongeveer dezelfde ruimte en comfort -Boek altijd inclusief 2e bestuurder, zo kan je allebei rijden, ook als 1 van de 2 niet lekker is, kan de ander rijden. -Zorg dat de credit card op naam van de hoofdbestuurder staat -Check goed in de voorwaarden de extra mogelijkheden, zoals inleveren op andere locatie, soms lijkt een auto goedkoper, maar zijn de one way kosten bij de ander gratis. -Boek in het hoogseizoen altijd vooraf een huurauto op populaire bestemmingen als Spanje en Griekenland, dan weet je zeker dat er een beschikbaar is in jouw categorie en betaal je nooit te veel -Boek de flexservice bij, zo kan je zonder opgaaf van reden je autohuur wijzigen.

Vraag gerust vrijblijvend bij mij een autohuur offerte aan! Zonder huurauto mis je het mooiste van je vakantiebestemming! #meteenhuurautoziejemeer