De C is van: Canada

Wanda Spohr op 13 June 2022
De C is van: Canada

Canada is het een na grootste land ter wereld en je kunt er echt alle kanten op! Canada verwondert en bewondert en geeft je ongetwijfeld een onvergetelijke reiservaring. Maar wáár begin je? Bijvoorbeeld hier ??

Houd je van strakke wolkenkrabbers, etnische kleurrijke wijken en trek je tevens graag de ongerepte natuur in waar je omringd wordt door valleien, heuvels en meren? Dan is deze reis naar Oost-Canada op je lijf geschreven.

Ontdek het Manhattan van Canada, Toronto dat met zijn grote verscheidenheid aan culturen een bijzondere mix aan internationale keukens biedt. Verbaas je over het indrukwekkende watergeweld van de Niagara Falls.

Duik het natuurgebied Mastiqouche Wildlife Reserve in, dat populair is voor kanovaren en vissen en tevens een toevluchtoord is voor beren, bevers, elanden en reigers.

Haal je beste Frans boven wanneer je het gezellige Quebec verkent en verdwaal langs mooie promenades, parken en ontdek de Undergrond City van Montréal. Jazzliefhebbers zitten goed in Montréal, de stad heeft vele jazzbars en jaarlijks vindt hier eind juni/ begin juli het drukbezochte jazzfestival plaats.

Tadoussac is de ideale plaats om op Whale Watching te gaan, sta oog in oog met verschillende soorten walvissen en dolfijnen. Wil je het avontuurlijker maken, trek dan het water op met een kajak zodat je deze machtige dieren kan ontmoeten van dichtbij.

Informeer bij mij gerust vrijblijvend voor de prijs voor deze 20-daagse autoreis! Liever een andere invulling van je vakantie of een ander gebied bezoeken in dit uitgestrekte land? Uiteraard denk ik bijzonder graag me je mee om je droomreis samen te stellen.

See you/Au Revoir! Wanda

www.travelcounsellors.nl/wanda.spohr T. 06 - 23 44 91 29 E. wanda.spohr@travelcounsellors.nl #canadatravel #personaltravelagent #traveltheworldwithme #roadtripeastcanada #adventure #welovetravel #wandaspohrtravelcounsellor