De N is van New York

Wanda Spohr op 05 September 2022
De N is van New York!

Waar te beginnen in de stad die nooit lijkt te slapen? Er is zoveel te zien en te doen. Ik ben er zelf 3 x geweest en ik ben nog lang niet uitgekeken. Of je nu in de lente, zomer, herfst of winter gaat..elk seizoen heeft zo zijn eigen charme. Ik ben 3 jaar geleden in de zomer geweest zoals jullie zien op de foto's ;-) De stad is dan rustiger qua lokale bevolking en er zijn tal van gratis filmvoorstellingen op rooftops en gratis concerten in het park.

Een goede website om in de gaten te houden is: https://lnkd.in/d4XSzXvX maar ook https://secretnyc.co/

Hier vind je alle up-to-date informatie over de (theater)shows, sportevenementen, nieuwste hotspots èn een kalender met tal van activiteiten.

Mijn favoriete wijk in New York? Dumbo! De geplaveide straten van het hippe Dumbo en de omgebouwde pakhuizen van Brooklyn vormen het decor voor onafhankelijke boetiekjes, luxe restaurants en trendy cafés. St. Ann's Warehouse in een voormalige tabaksfabriek aan het water vormt het hart van een bloeiende wereld van voorstellingen en galerieën. De noordelijke punt van Brooklyn Bridge Park biedt plaats aan de historische Jane's Carousel en heeft schilderachtig uitzicht op de skyline van Manhattan. Je wandelt de Brooklyn Bridge over en je bent er!

Mijn 3 favoriete hotels zijn: het splinternieuwe Hard Rock Hotel bij Times Square, het hippe Moxy New York East Village in de buurt van Flatiron Building mèt rooftopbar en het bijzondere Dream Downtown New York met mooi architectuur èn een zwembad op het dak.

Wanneer ga jij (terug) naar New York? Informeer bij mij naar de prijzen en beschikbaarheid. Ik help je graag!

Liefs, Wanda

T. 06 - 23 44 91 29 E. wanda.spohr@travelcounsellors.nl W. https://lnkd.in/eSuRwY5Y

Aangesloten bij IATA, ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

#thebigapple #newyorkcity #traveltheworldwithme #citybreak #yourpersonaltravelshopper #personaltravelagent #wandaspohrtravelcounsellor